MHP’li Şahin: “İzmir’de bu sefer farklı tablo çıkacak”

MHP’li Şahin: “İzmir’de bu sefer farklı tablo çıkacak”

İzmir Medya Platformu Üyesi gazeteci ve yazarlar ile bir araya gelen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Cumhur İttifakı ve İzmir seçimlerine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulunarak, “CHP hizmet konusu...

İzmir Medya Platformu Üyesi gazeteci ve yazarlar ile bir araya gelen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Cumhur İttifakı ve İzmir seçimlerine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulunarak, “CHP hizmet konusunda yerlerde sürünüyor. Cumhur İttifakı olarak İzmir’de bu sefer farklı bir tablo çıkacak" dedi.

İzmir Medya Platformu Üyesi gazeteci ve yazarlar ile bir araya gelen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Cumhur ittifakının İzmir’de güçlü bir sinerji oluşturduğunu kaydetti. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Türkiye’nin her bölgesinde belediye meclis üyeliklerinde kendi listeleri ile katılacaklarını belirten MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekçi tarafından İzmir’de Meclis üyeliklerinde ortak liste teklif edildiğini açıkladı.

Cumhur ittifakında MHP’ye verilen Narlıdere, Foça, Aliağa, Çeşme, Dikili’de iddialı olduklarını ve belediye başkanlıklarını kazanacaklarını dile getiren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, bütün teşkilatımla Çeşme’ye yükleneceğim. Orayı da mutlaka alacağız. Narlıdere adayımız Süleyman Kocabıyık bir alevi dedesi ve orada son derece güçlü ve tanınmış bir isim. Buca, Karabağlar, Bayraklı, Gaziemir gibi ilçelerini de alacağız. CHP hizmet konusunda yerlerde sürünüyor. Cumhur ittifakı olarak İzmir’de bu sefer farklı bir tablo çıkacak" dedi.

“Engel olanlarla yollarımızı ayırırız”

Cumhur ittifakının önünde kim engel oluyor, karşı duruyor, problem oluşturuyorsa onunla yollarını ayıracaklarını dile getiren Şahin, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün de kendileri gibi düşündüğünü İzmir’de teşkilatlar nezdinde de tabanda da Cumhur ittifakının büyük kabul gördüğünü vurgulayarak, "Güçlü bir sinerji oluşturan bu birlikteliğin İzmir’de büyük bir değişim sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

CHP’nin odunu koysam kazanırım anlayışının İzmir’e hakaret olduğunu ve bunun kendisinin zoruna gittiğini kaydeden Şahin, "kendisini demokrat, ilerici addeden İzmir seçmenine kimi dayatırsam dayatayım alırım modundan rahatsız oluyorum. Bunu İzmirliler artık kabulenmemeli" şeklinde konuştu.

“Zeybekçi’ye yabancı diyenler kendilerine baksın”

CHP’nin Balıkesir’den aday göstermek istediği bir ismi Karşıyaka’dan aday göstermek istediğini kaydeden Veysel Şahin, Zeybekçi’ye itiraz edenlerin bunlara itiraz etmediğini CHP’nin istediği ismi, istediği yerden aday göstermesinde bu tartışmaların yaşanmadığını açıkladı.

Şahin HDP’nin kapatılmasına yönelik açılan davaya ilişkin ise, "Bugün Avrupa dünyanın en demokratik ülkeleri diye geçiyor. İngiltere, Fransa demokrasinin beşiği olarak gösteriliyor. HDP’ye İngiltere, Fransa gibi bir ülkede faaliyet göstermelerine izin verirler mi? Asla izin vermezler. Avrupa’nın hiçbir ülkesinde HDP gibi bir partiye izin vermezler" diye konuştu.

“Beka sorunu olarak görüyoruz”

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, bir belediye başkanlığı üç meclis üyeliği için bekamızdan vazgeçemeyiz dediğinde bize de şaşırtıcı gelmişti diyen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, "Güney sınırımızda olanlara baktığımızda Amerika’nın aleni Türkiye düşmanlığı yaptığını görüyoruz.Amerika’nın amacı başkanlık sistemini zayıflatarak Türkiye’yi oradan vurmak. Bunu genel Başkanımız devletin bir beka sorunu görerek Cumhurbaşkanına açık çek verdi. Yeter ki düşmanlara karşı geri adım atılmasın.ABD sistemi zayıflatarak ülkemize yönelik emellerini gerçekleştirmek istiyor" dedi.

İzmir Medya Platformu Başkanı Ahmet Kaplan ise, yerel seçim sürecinde daha çok siyasiler ve adaylarla bir araya gelerek kente ve geleceğe dair proje ve fikirlerini dinleme fırsatı bulacaklarını belirterek, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’e yerel seçimlerde başarı dileklerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.