MHPli Ümmet Akın, Göreve Başladı

MHP'li Ümmet Akın, Göreve Başladı

30 Mart seçimlerinde sandıktan zaferle çıkarak, Germencik Belediye Başkanlığını kazanan Ümmet Akın, resmi devir-teslim töreninin ardından görevine başladı.

- 30 Mart seçimlerinde sandıktan zaferle çıkarak, Germencik Belediye Başkanlığını kazanan Ümmet Akın, resmi devir-teslim töreninin ardından görevine başladı.

Başkan Akın’ın ilk icraatı, yıllardır vatandaşa kapalı olan başkanlık makamının kapılarını söktürmek oldu. MHP adayı olarak Germencik Belediye Başkanı seçilen Ümmet Akın, belediye önünde yapılan törenle yeni görevine başladı. Binlerce vatandaşın alkışlarla karşıladığı Akın, yeni görevini teslim alırken, MHP İl Başkanı Fevzi Köse ve partilileri de tecrübeli başkanı yalnız bırakmadı. Meydanda önce saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından okunan dualarla kurban kesildi.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Germencik’te kendisine oy veren ve vermeyen herkesin başkanı olacağına değinerek, “Oy vermeyenler bile yapacağımız hizmetlerden dolayı gelecekte oy verecekler. Bugünden itibaren rozetimizi çıkararak tüm Germencik halkının başkanı olacağım ve hizmet edeceğim. Belediye personeli olarak bundan sonra herkes işini yapacak hiç kimse buradan dışarıya bilgi, belge ile birlikte siyaset yapmayacak” dedi.

Başkan Akın ve beraberindekiler daha sonra Belediye'ye çıktı. Belediye personeli yeni Başkanları Ümmet Akın’ı ellerinde çiçeklerle karşıladı. Akın, makam koltuğuna oturmaya geldiğinde belediye personelinden koltuğun değiştirilip, değiştirmediğini sordu.

KAPALI KAPILAR ARDINDAN YÖNETİME SON

Başkan Akın’ın ilk icraatı, yıllardır vatandaşa kapalı olan başkanlık makamının kapılarını söktürmek oldu. Akın, “Vatandaşla el ele, gönül gönüle olacağımızın sözünü seçim meydanlarında vermiştik. Binlerce hemşehrimizin; Şahsım, ailem ve ekibimi kutlamak için koşarak başkanlık makamına çıkması bunu gerçekleştirdiğimizin kanıtıdır. Kapılar ya da kameralar ardına sığınmayacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Akın; farklılıkları bir kenara bırakıp potansiyelinin tamamını harekete geçiren, kalkınmış, insanları mutlu ve Aydın'da ön plana çıkmış yeni, büyük, her anlamda dev bir Germencik için el ele verip çalışmalarına başladıklarını belirtti. Yeni makamına oturan Ümmet Akın daha sonra kendisini tebrik etmeye gelen Germencikli vatandaşları sırasıyla makamında kabul etti.

GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI ÜMMET AKIN, GÖREVE BAŞLADI

GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI ÜMMET AKIN, GÖREVE BAŞLADI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.