Milas BBPde Erol Aktay Dönemi

Milas BBP'de Erol Aktay Dönemi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Milas İlçe Teşkilatı 1. olağanüstü kongresi, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan'ın katılımıyla yapıldı.

- Büyük Birlik Partisi (BBP) Milas İlçe Teşkilatı 1. olağanüstü kongresi, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan'ın katılımıyla yapıldı.

BBP Milas İlçe Teşkilatı 1. olağanüstü kongresine BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan'ın yanı sıra Muğla İl Başkanı Harun Akın, DYP Genel Başkan Yardımcısı Salih Önel, DYP Milas İlçe Başkanı Mustafa Mercan, Menteş Mahalle Muhtarı Bayram Arıcı ve Berberler ve Kuaförler Derneği Başkanı Erkan Çil ile çok sayıda davetli katıldı.

Kongreye tek aday olarak katılan Erol Aktay; “Bugün burada ilçemizin 1. olağanüstü kongresini gerçekleştirmek adına toplanmış bulunuyoruz. İlk önce bugüne kadar teşkilatımıza emeği geçen ve hala bizimle beraber devam eden dava arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Atanmış yönetim olarak görev yaptığımız 4 aylık süre zarfında gerçekleştirdiklerimiz faaliyet raporunda okunmuştu. Bunların içinde çok önem verip üstünde hala çalışma yaptığımız konu rahmetli şehit genel başkanımız Sayın Muhsin Yazıoğlu'nun isminin Milas'ta yaşatılması projesidir. Bizim için bu çalışmanın yeri özel ve ayrı olacaktır.Bu birlik platformu Milas adına büyük bir kazanç olacaktır. Büyük bir lobimiz olmuş olacaktır. Her şeyden önce görüşler ne olursa olsun bütün çaba ve çalışmalar Milas adına olacaktır" dedi.

Genel kurulda divan başkanlığını da yapan BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Ege Bölge Sorumlusu Ahmet Gürhan da, "Büyük Birlik Partisi 22 yıldır Türk siyasi tarihinin içinde var olmuştur. Büyük Birlik Partisi gönüllere taht kurmuş, gönüllerin partisi olmuştur. Buda dürüst siyaset ve dik duruşumuzdan olmuştur. Biz bu dik duruşumuzun neticesinin sandığa da yansımasını bekliyoruz. Seçim öncesi yapılan anketler var. Bu anketler denetimden uzak, yandaşlarının puanlarını yükselterek partimizin puanını düşürme gayreti içindeler. Seçimlere hiçbir parti ile ittifak yapmadan, kendi amblemimiz ile gireceğiz. Bu kapsamda tüm yurtta teşkilatlarımız genel kurullarını tamamlayarak seçime hazırlanıyorlar. Şimdi vatandaşlarımızdan bu şansı bir kez de bize tanımalarını istiyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından partiye katılanlara rozetleri takıldı. Olağanüstü genel kurul yönetim kurulunun seçimi ile devam etti. Erol Aktay’ın tek aday olarak katıldığı seçimde yönetim kuruluna, Zafer İke, Gürsel Yüksel, Mehmet Sungur, Nevzat Alkan, Erhan Demir, Abdulkadir İbil ve Akram Çiftçi seçildi.

MİLAS BBP'DE EROL AKTAY DÖNEMİ

MİLAS BBP'DE EROL AKTAY DÖNEMİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.