Milaslı Miniklerden Jandarmaya Ziyaret

Milaslı Miniklerden Jandarmaya Ziyaret

Milas 23 Nisan İlkokulu, Jandarma Genel Komutanlığının kuruluşunun 175. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında, Milas İlçe Jandarma Komutanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

- Milas 23 Nisan İlkokulu, Jandarma Genel Komutanlığının kuruluşunun 175. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında, Milas İlçe Jandarma Komutanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette öğrenci ve öğretmenlerin jandarma ekiplerinin kullandığı motosikletlere binmesi ise renkli görüntülere sahne oldu.

Jandarma Genel Komutanlığının kuruluşunun 175. yılı dolayısıyla Milas 23 Nisan İlkokulu, İlçe Jandarma Komutanlığına kutlama ziyareti gerçekleştirdi. Okul öğrencilerinin ve öğretmenlerinin katıldığı ziyarette, jandarma teşkilatı hakkında bilgi verildi.

Ziyaret kapsamında, misafirlere Jandarma Genel Komutanlığının tanıtıcı bir sunumu gerçekleştirildi. Daha sonra katılımcılara, Olay Yeri İnceleme Timi ve araçları, Jandarma Toplumsal Olaylara Mücadele Timi ve Robocop kıyafetleri, asayiş timleri ve İlçe Jandarma Komutanlığının günlük faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

MİLASLI MİNİKLERDEN JANDARMAYA ZİYARET

MİLASLI MİNİKLERDEN JANDARMAYA ZİYARET

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.