Milasta Feci Kaza: 2 Yaralı

Milas'ta Feci Kaza: 2 Yaralı

Milas’ta iki otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada iki kişi yaralandı. Yaralılardan biri sıkıştığı araçtan itfaiye ekiplerinin yardımı ile çıkarılabildi.

- Milas’ta iki otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada iki kişi yaralandı. Yaralılardan biri sıkıştığı araçtan itfaiye ekiplerinin yardımı ile çıkarılabildi.

Milas’ta Dr. İsmail Hakkı Milaslı Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında aynı yöne seyir halinde olan iki otomobil kaza yaptı. İddiaya göre kaza İlkay Daşkesen idaresindeki 48 U 5217 plakalı otomobille Taylan Çay idaresindeki 48 KK 928 plakalı otomobilin çarpışmasıyla meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 48 U 5217 plakalı otomobili sollamak isteyen sürücü Çay, bu sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek önce, beton duvara, ardından da arkasındaki otomobile çarptı. Daşkesen’in kullandığı otomobil ise kaldırımdaki ağaca çarparak durabildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Çay’ı sıkıştığı otomobilden güçlükle çıkarabildi. Daha sonra ambulansla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların tedavileri devam ediyor.

MİLAS'TA FECİ KAZA: 2 YARALI

MİLAS'TA FECİ KAZA: 2 YARALI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.