Millet Kıraathanesi tatilde öğrencileri ağırlıyor

Millet Kıraathanesi tatilde öğrencileri ağırlıyor

Ege Bölgesi’nde ilk olarak Yunusemre Belediyesi tarafından hizmete açılan Millet Kıraathanesi, yarıyıl tatilinde öğrencilerin uğrak yeri oldu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından vatandaşlara...

Ege Bölgesi’nde ilk olarak Yunusemre Belediyesi tarafından hizmete açılan Millet Kıraathanesi, yarıyıl tatilinde öğrencilerin uğrak yeri oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından vatandaşlara müjdelenen ve ücretsiz olarak Ege Bölgesi’nde ilk kez Yunusemre Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen Millet Kıraathanesi, her yaş grubundan kitapseveri ağırlıyor. Kaynak Mahallesi 4000 sokak No: 1/D adresinde hizmet veren Millet Kıraathanesi, yarıyıl tatilinde de öğrencilerden yoğun ilgi görüyor.

Tatilini konu tekrarı yapıp, sınav hazırlıklarını sürdürerek değerlendiren öğrenciler kendilerine böyle bir imkanı sunan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti. Belediye Başkanı Çerçi ise Millet Kıraathanesi’ne olan ilginin memnuniyet verici olduğunu ifade ederken; tüm vatandaşları kıraathaneye kitap bağışında bulunmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.