Millet Partisi Genel Başkanı Nacar, Aydın Büyükşehir adayını açıkladı

Millet Partisi Genel Başkanı Nacar, Aydın Büyükşehir adayını açıkladı

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, Aydın’da düzenlediği basın toplantısında Türkiye ve dünya gündemi ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. İktidar ve muhalefet partilerini eleştiren Nacar, Türkiye’nin her yerinde mahalli seçimlere kendi adaylarıyla gireceklerini belirterek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Şinasi Yeğen olduğunu söyledi.

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar Aydın’da görev yapan basın temcilieri ile bir araya geldi. Kalemini İstiklal Harbi’nde olduğu gibi büyük Türk Milleti’ni ve devletini egemen yaşatmak için kullanan gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak sözlerine başlayan Nacar, “Millet Partisi’nin arzu ettiği Türkiye gerçekleşmezse, yeni bir barış medeniyet yeryüzüne hakim olmazsa Türkiye ve tüm dünyanın kan ve gözyaşı boğulacağı kaçınılmazdır. Millet Partisi’nin ortaya koyduğu prensipler iktidar olursa gerçek kurtuluş o zaman olur” dedi.

Ekonomik veriler üzerinden iktidarı eleştiren Nacar şunları kaydetti:

“ÇAĞDAŞ ÜLKELERİN REFAH SEVİYESİNİ VE ZENGİNLİĞİNİ YAKALAYIP GEÇECEĞİZ”

cuma-nacar.jpgBu iktidar 2003 yılında söz vermişti. ‘3Y’ YANİ ‘Yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklar bitecek’ demişti. 2010’lu yıllarda da’2023 yılında Türkiye ekonomik büyüklükte dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girecek, kişi başı milli gelir 25 bin dolar olacak, ihracat 500 milyar dolara çıkacak demişti. 2024 yılına girdik. Türkiye ekonomik büyüklükte 17.’ncilikten 23.’üncülüğe düştü. Kişi başı milli gelir 10 bin dolar, ihracaat 265 milyar dolar. Dış borç azıttı. 2003 yılında 192 milyar olar iken şimdi 485 milyar dolar. Akılvar mantık var. Bakınız 1960 yılında türkiye’de kişi başına düşen milli gelir 191 dolar. Güney Kore’de 64 dolar. 1970’te Türkiye’de de Güney Kore’de de kişi başı milli gelir 400 dolar kadar. Bügün Türkiye’de kişi başı milli gelir 10 bin dolar. Güney Kore’de 35 bin dolar. Soruyoruz: nerede kaldı iktidarın verdiği sözler? Verdiği sözlerin hiçbirini doğru dürüst yerne getiremeyen iktidar niye hala vatandaştan oy ister?

"TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE MAHALLİ SEÇİMLERE KENDİ ADAYLARIMIZLA GİRECEĞİZ"

İktidarı da muhalefeti de görüyoruz. Hepsi denendi. Yok birbirinden farkları. Yaptıkları kayıkçı kavgası. Millet Partisi olarak 31 Mart 2024 Mahalli Seçimlerinde Türkiye’nin 81 ilinde ve bütün ilçelerinde Millet Partisi logosu ve adıyla seçimlere katılıyoruz. Aydın Byükşehir Belediye Başkan adayımız Şinasi Yeğen’dir. Diğer adaylarımızı zamanı geldikçe açıklayacağız.”

DESTEK İSTEDİ

Vatandaşlara da seslenen Nacar, “Vatandaşlarımızdan vicdanının sesini dinlemelerini ve sandık başına gidince adaylarımızı oylarıyla desteklemelerini bekliyoruz. Rant belediyeciliği değil, yeşil, çağdaş kent belediyeciliği için Millet Partisi’ne oy istiyoruz. Şan, şöhret, makam, mevki, eş, yaran, parti, çıkar için değil; belediyenin ve hazinenin imkanlarını insana, beldeye ve millete hizmet için oy istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

007.jpg

011.jpg

sinasi-yegen-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.