Milletin Adamı’ Recep Tayyip Erdoğan’ı Destekleyeceğiz”

"Milletin Adamı’ Recep Tayyip Erdoğan’ı Destekleyeceğiz”

Aydın Milli İrade Platformu Sözcüsü Mücahit Çalışkan, 12. Cumhurbaşkanının doğrudan milletin oylarıyla seçilecek olmasının büyük önem arzettiğini ifade ederek, ‘milletin adamı’ Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğiz” dedi.

- Aydın Milli İrade Platformu Sözcüsü Mücahit Çalışkan, 12. Cumhurbaşkanının doğrudan milletin oylarıyla seçilecek olmasının büyük önem arzettiğini ifade ederek, “Türkiye’nin kangrene dönmüş bütün sorunlarına karşı sorumluluk ve risk alabilen ‘milletin adamı’ Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğiz” dedi.

Aydın Milli İrade Paltformu Aydın’daki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve başkanları ile iftarda bir araya geldi. İftar sonunda bir açıklama yapan Aydın Milli İrade Platformu Sözcüsü Mücahit Çalışkan, konuşmasına İsrail’in Filistin’e yaptığı zulumü kınayarak başladı. Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilecek olmasının önemli olduğunu fakat halkın doğru kişiyi ve doğru ismi Cumhurbaşkanı olarak seçmesinin daha fazla önem arzettiğine dikkat çeken Çalışkan, “Millet olarak, ilk kez doğrudan, kendi irademizle Cumhurbaşkanı seçeceğimiz ve siyasal tarihin akışına da etki edecek bi süreci yaşıyoruz. 12. Cumhurbaşkanını doğrudan milletin oylarıyla seçilecek olmasını, vesayeti tasfiye sürecinde son aşamaya gelindiğinin tescili olarak görüyoruz. İnşa ve ihyası için mücadele ettiğimiz medeniyet değerlerimiz, yakın tarihten çıkardığımız sonuçlar, medeniyet havzamızda yaşananlar, 12. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine çok daha büyük anlam ve sonuçlar yüklememizi de zorunlu hale getiriyor. Çünkü milletin oylarıyla seçilecek ilk Cumhurbaşkanı, kadim medeniyetimizin ihyası ve yeniden büyük Türkiye davalarının öncüsü olma sorumluluğunu da üstelenecektir. Milletin oylarıyla seçilecek 12. Cumhurbaşkanımız; istikbal, istiklal ve istikrar noktasında büyük bir ivme yakalayan ülkemizin demokratikleşme, sivilleşme, özgürleşme yolculuğunun da liderliğini yürütecektir” dedi.

“MİLLETLE AYNI SIKINTILARI ÇEKEN BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ”

Aydın Milli İrade Platformu olarak Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu Cumhurbaşkanı profili ve sahip olması gereken nitelikleri de dile getiren Çalışkan, “Cumhurbaşkanı adaylarının hem Türkiye’yi tanımak hem de Türkiye’de tanınmak yönüyle benzer durumda olmadıklarının bilincinde olarak; Türkiye’yi bilen, milletiyle ortak ya da benzer bir hayat öyküsüne sahip, milletle aynı sıkıntıları çeken, milletin sevinçlerini gelenek, göreneklerini bilen ve yaşayan, medeniyetin değerlerini yaşayan ve yayan, Türkiye’nin siyasi ve toplumsal değerlerini bilen ve yönetebilen bir Cumhurbaşkanı istiyoruz” diye konuştu.

“MİLLETİN ADAMI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I DESTEKLEYECEĞİZ”

Bölgesel ve küresel risklere karşı insiyatif alacacak ve dünya mazlumlarının sözcüsü olacak vizyona sahip lider Cumhurbaşkanı istedikleri kaydeden Çalışkan, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Türkiye’nin bu değişim hikayesine, reformist sürecine, özgürleşme ve demokratikleşme iradesine, vesayetin deşifresine ve tasfiyesine öncülük eden siyasi hareketin liderliğini yapan, dünya mazlumlarının sesi ve nefesi Türkiye fotoğrafını ortaya çıkaran, zulme ve zalime karşı diplomasinin sahte nezaketine sığınmadan tepki verebilen, İsrail Devlet Başkanına ‘oneminute’ otuz yıl terör estiren örgüte ‘silah bırak’ diyebilen, Türkiye’nin kangrene dönmüş bütün sorunlarına karşı sorumluluk ve risk alabilen ‘milletin adamı’ Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğiz”

AYDIN MİLLİ İRADE PLATFORMUNDAN ERDOĞAN'A TAM DESTEK

AYDIN MİLLİ İRADE PLATFORMUNDAN ERDOĞAN'A TAM DESTEK

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum