Milletvekili Adayı Özkal Seçim Çalımalarına Devam Ediyor

Milletvekili Adayı Özkal Seçim Çalımalarına Devam Ediyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Hatice Özkal, merkeze bağlı mahallelerde bayanlarla buluşmaya devam ederken, çalışmalar kapsamında Özkal, Harbiş semtindeki bayanlarla bir araya geldi.Seçim...

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Hatice Özkal, merkeze bağlı mahallelerde bayanlarla buluşmaya devam ederken, çalışmalar kapsamında Özkal, Harbiş semtindeki bayanlarla bir araya geldi.

Seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdüren AK Parti adayı Özkal, Çalışmalarına ilk olarak Harbiş semtindeki bayanlarla bir araya gelerek başladı. AK Parti’nin son 13 yılda yaptığı yatırımlardan bahseden Özkal, kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapıldığını ifade etti. Kahvaltı programına katılan bayanların yakın ilgisiyle karşılaşan Milletvekili adayı Özkal, “Sizlerin sesi olmaya devam edeceğiz. Partimizin kuruluşundan bu güne kadar çeşitli görevlerde bulundum. Bu görevleri en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Bu gün ise sizlerin destek ve duaları ile Milletvekili adayı oldum. Allah’ın izni ile 1 Kasım günü yeniden istikrara devam diyerek 2002 yılında başlayan yatırım ve hizmetlere omuz vereceksiniz. Milletine hizmet etmeyi kendine görev edinmiş olan partimiz, her türlü engellemelere ve kirli oyunlara rağmen yoluna devam edecek” dedi. Konuşmasının ardından kahvaltı programına katılan bayanlarla yakından ilgilenen Özkal, “Kadınlar toplumumuzun en değerli ve kutsal varlıklarıdır. Sizler anne, abla, teyze, hala, yenge ve büyükannesiniz. Sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum” diye konuştu.

Kahvaltı programının ardından Harbiş Semt pazarını gezen Milletvekili adayı Özkal, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu. Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı seçim beyannamesi hakkında esnaflara ve vatandaşlara bilgiler veren Özkal, “Yeni Türkiye’nin inşasını sizlerle birlikte kuracağız. Başbakanımız seçim beyannamemizi açıkladı. Her kesimi gözeten bir beyanname açıklandı. Bundan önceki açıkladığımız seçim beyannamelerini yerine getirdik. Partimiz verdiği sözü yerine getirir. AK Parti halkından aldığı gücü halkına yatırım ve hizmet olarak dönüştürüyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.