Milletvekili Erdoğan’dan YPG’ye destek mektubuna cevap

Milletvekili Erdoğan’dan YPG’ye destek mektubuna cevap

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, milletvekillerine gönderilen YPG’ye destek çağrısının yer aldığı mektuba sosyal medya hesabından cevap verdi.Milletvekili Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetle...

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, milletvekillerine gönderilen YPG’ye destek çağrısının yer aldığı mektuba sosyal medya hesabından cevap verdi.

Milletvekili Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye Afrin’de terör örgütü PKK-PYD-YPG ve DEAŞ’e yönelik hedefleri vurmak ve sınırı terör örgütlerinden temizlemek için başlattığı ’Zeytin Dalı Operasyonu’ nedeniyle sözde Yurttaş Girişimi adı altında milletvekillerine gönderilen mektuba sert cevap verdi. YPG ve PKK’ya destek çağrısında bulunulan mektuba sosyal medya hesabından cevap veren Erdoğan, "Sınırlarımızda yıllarca kan döken, bölge insanlarına zulmeden, haraç alan, inanç ve kültürlerini katleden terör örgütlerine karşı yürütülen Zeytin Dalı Operasyonu’nu desteklemek yerine şahsıma ve diğer AK Partili milletvekili arkadaşlarıma bu mektubu göndermeye utanmıyor musunuz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili paylaşımında ise, "Mazlumlar tek yürek. Alçaklara balyoz gibi inmek gerek. Ya Allah Bismillah, Allahüekber" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.