Milletvekili Karakaş’ı tiye aldı!

Milletvekili Karakaş’ı tiye aldı!

İYİ Parti Aydın İl Kurucu Üyesi Reşat Sinan, Aydın Milletvekili Ömer Karakaş’ı tiye alarak genel başkanlık için desteğini açıkladı. Sinan, “Aydın’ın müstesna vekili Ömer Karakaş’ın aday olmasını isterim. O muhteşem gülümsemesi, oturuşu, yürüyüşü sigara içişi, sosyal (!) ilişkileri, karizmatik duruşu ile o makamın bence en büyük adayı ve hak edenidir” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 27 Nisan’da yapılacak genel başkanlık seçiminde tekrar aday olmayacağını ilan etmesiyle, gözler diğer adaylara çevrildi. Günay Kodaz, Tolga Akalın, Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu adaylığını duyurdu. Bu isimlerin yanı sıra Bilge Yılmaz’ın da genel başkanlık için adının geçtiği öğrenilirken İYİ Parti Aydın İl Kurucu Üyesi Reşat Sinan, genel başkanlık için Aydın Milletvekili Ömer Karakaş’ı tiye alan sözlerle desteğini açıkladı.

“Genel başkan adayım” başlığı ile sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan Sinan şunları kaydetti:

“Sabahtan beri herkes İYİ Parti genel başkanlık seçimi için değişik adaylara olan desteklerini açıklıyor. Her ne kadar şimdi dışarıda olsam da ilk günden beri bu partiye verdiğim emeklerden dolayı şahsi fikrim olarak genel başkanlık için Aydın’ın müstesna vekili Ömer Karakaş’ın aday olmasını isterim. Bütün ülke teşkilatlarında kendisine karşı olan sevgiyi değerlendirerek ileriyi gören muazzam ekibi ile Aydın’da olduğu gibi bütün ülkede İYİ Parti’nin bayrağını en üst seviyede dalgalandıracağını inanıyorum. O muhteşem gülümsemesi, oturuşu, yürüyüşü sigara içişi, sosyal (!) ilişkileri, karizmatik duruşu ile o makamın bence en büyük adayı ve hak edenidir. Lütfen aday gösterin dostlar. Ha bi gayret…”

resat-sinan-facebbok-paylasimi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum