Milletvekili Özkaya’dan, İsmet Yılmaz’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Milletvekili Özkaya’dan, İsmet Yılmaz’a Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, TBMM Başkanlığına seçilen İsmet Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.AK Parti tarafından TBMM Başkan adayı olarak gösterilen ve 4. tur oylamada b...

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, TBMM Başkanlığına seçilen İsmet Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti tarafından TBMM Başkan adayı olarak gösterilen ve 4. tur oylamada başkanlığa seçilen Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz’a, Özkaya tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Karşılıklı fikir alış verişinin yapıldığı ziyarette Milletvekili Özkaya, Başkan Yılmaz’ı yeni görevinde başarılar diledi. AK Parti Milletvekillerinin birlik ve beraberlik içerisinde Meclis Başkanını seçtiğini hatırlatan Özkaya, “TBMM’de yapılan oylamalar sonucu partimizin aday gösterdiği İsmet Yılmaz Meclis Başkanı olarak seçilmiştir. AK Parti Milletvekillerimiz fire vermeden oylarını Yılmaz’dan yana kullanarak, yeni meclis başkanını seçtiler. Partimizin 258 milletvekili var. 258 Milletvekilimiz de Yılmaz’a oylarını kullandı. Hatta bir Milletvekili arkadaşımız rahatsızlığı nedeniyle katılamadı. Başka bir partiye mensup bir milletvekili de İsmet beye oy verdi. Oldukça demokratik bir ortamda geçen seçimin ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz’da Milletvekili Özkaya’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.