Millfest Festivali’nde Plaj Esintisi

Millfest Festivali’nde Plaj Esintisi

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) ve Çeşme Belediyesi’nin düzenlediği Alaçatı Millfest Moda Festivali’nde plaj kreasyonlarının sunulduğu defile büyük ilgi gördü.Alaçatı Port Antmare Otel’de düzenl...

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) ve Çeşme Belediyesi’nin düzenlediği Alaçatı Millfest Moda Festivali’nde plaj kreasyonlarının sunulduğu defile büyük ilgi gördü.

Alaçatı Port Antmare Otel’de düzenlenen Shikka Fashion Party’e Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, eşi Semra Dalgıç ile birlikte katıldı. Moda, tekstil ve sanat dünyasının birçok ünlü ismini buluşturan defileyi Rönesans Model Ajansı’nın mankenleri sundu. Alaçatı’nın muhteşem atmosferinde sunulan defile oldukça ilgi gördü.

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, defile öncesi kısa bir açıklama yaparak, "Etkinliklerin uzun süreli olması benim çok önemsediğim bir konudur. Millfest de 11’incisini yaptığımız bir etkinlik. Çok sayıda tasarımcı arkadaşımız bu etkinlikte yer alıyor. 11 yıldır tasarımcıları piyasa ile buluşturmuş oluyoruz. Başta Ege Giyim Sanayicileri Derneği olmak üzere katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Millfest, yapı olarak da Alaçatı ile uyum gösterdi. Alaçatı’ya yakışan bir etkinlik oldu" diye konuştu.

Ege Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Mukadder Özden de yaptığı açıklamada, "Millfest, bu senede çok güzel başladı. Bu yıl bazı değişiklikler yaptık. Yerleşimlerimizi, aydınlatmalarımızı, girişlerimizi biraz değiştirdik. Girişlerimizin değişimi biraz gizem oluşturdu. Çok olumlu tepkiler aldık. İlk gün satışlar oldu. Bizi en çok bu mutlu etti. Tüketici ile tasarımcının buluşması bizim için önemli hedeflerden bir tanesiydi. O açıdan da çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

Rönesans Model Ajansı mankenlerinin sunumunu gerçekleştirdikleri Shikka plaj kreasyonları, defileyi izlemeye gelen konuklar tarafından beğeni ile karşılandı. Moda ve sanat dünyasının bir çok ünlü isminin de izlediği defilenin ardından Millfest Moda ve Sanat Festivali’ne destek veren Çeşme Belediyesi Başkanı Muhittin Dalgıç ve sponsor firmalara birer plaket verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.