Milli İttifak Hem Kaynaştı Hem Helalleşti

Milli İttifak Hem Kaynaştı Hem Helalleşti

Milli İttifak adı altında 7 Haziran seçimlerine birlikte giren Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi birlikte düzenledikleri iftar ile hem kaynaştılar hem de helalleştiler.

Milli İttifak adı altında 7 Haziran seçimlerine birlikte giren Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi birlikte düzenledikleri iftar ile hem kaynaştılar hem de helalleştiler. Her iki partinin de yönetici ve üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği iftarda her iki partinin yöneticileri de aynı çizgide fedakar çalışmalarından dolayı birbirlerine teşekkür ettiler.

Aydın Aytepe’de düzenlenen iftara BBP Aydın İl Başkanı Ertan Gökçe, SP Aydın İl Başkanı Ali Söğüt her iki partinin yönetimi ve partililer katıldı. İftarda konuşan BBP Aydın İl Başkanı Ertan Gökçe, “SP ve BBP milli ittifakına destek olanlarla bir aradayız. Bize destek olanlara teşekkür edelim, helalleşelim ve Ramazan´da hal hatır soralım diye bir araya geldik. Seçim döneminde gösterdiğiniz çalışmalardan dolayı herkese teşekkür ederiz. Bizler meydanlarda koştururken, partimiz adına koşturanların eşleri de neler yaptıklarını görmüş ve anlamış oldular. Seçim geçti. Bu seçimde iki siyasi partinin bir araya gelebileceğini ve uyum içerisinde çalışabileceğini görüldü. BBP ve SP seçim dönemini bir vücut olarak geçirdik. Başta SP Aydın il Başkanımız Ali Söğüt olmak üzere tüm Mücahitlere teşekkür ediyoruz. Ülkemiz İslam coğrafyası ve Türk dünyası yine kan gölü içerisinde yüzüyor. Doğu Türkistan´daki kardeşlerimizin ibadetlerine dahi izin vermiyor. Allah onları hidayete erdirecekse hidayete erdirsin, hidayete ermeyecekler ise Kahhar ismiyle kahreylesin. Bizler tam bağımsız milletiyle devletiyle bütün insanlık kire pasa bulaşmamış olanlar bir araya gelirsek Çin´in kapılarına dayanıp zulmü durduracağız” diyerek programa katılanlara teşekkür etti.

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Ali Söğüt ise herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.