Milli Park Sahili Domuzlara Kaldı

Milli Park Sahili Domuzlara Kaldı

Menderes Deltası Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda sahili domuzlara kaldı. Yaz tatilinin sona erip okulların açılması ve deniz sezonunun sona ermesi ile Milli Park Sahilleri de domuzlara kaldı.

- Menderes Deltası Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda sahili domuzlara kaldı. Yaz tatilinin sona erip okulların açılması ve deniz sezonunun sona ermesi ile Milli Park Sahilleri de domuzlara kaldı.

Sahip olduğu fauna ve florasıyla Türkiye’nin en önemli doğal miraslarından biri olan Dilek Yarımadası Milli Parkı yaban hayatı ile de anılmaya başladı. Parkta bulunan yaban atları, ala geyikler insanlara yaklaşmazken domuzlar insanlardan kaçmaz oldu. Tespit edilen 28 çeşit memeli, 42 çeşit sürüngenin yaşam sürdürdüğü Milli Park’ın sahilleri deniz sezonunun sona ermesi ile domuzlara kaldı. Sahilde bulunan piknik masalarının çevresine mesken tutan domuzlar artık gelen giden olmamasına rağmen yaz boyunca yerli ve yabancı turistlerin denize girip piknik yaptığı alandan ayrılmıyor. Tatil süresince piknikçilerin verdiği yiyeceklerle karınlarını doyurmaya alışan yaban domuzları şimdiden tatilcilerin yolunu gözlemeye başladı.

MİLLİ PARK SAHİLİ DOMUZLARA KALDI

MİLLİ PARK SAHİLİ DOMUZLARA KALDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.