Milliyetçi-Ülkücü camiadaki dağınıklık Ali Uzunırmak’ı üzdü

Milliyetçi-Ülkücü camiadaki dağınıklık Ali Uzunırmak’ı üzdü

Milliyetçi-Ülkücü camiadaki dağınıklık Eski Aydın Milletvekili MHP’li Ali Uzunırmak’ı rahatsız etti. Uzunırmak, Ülkücülerin, Türk Milliyetçilerinin toparlanacağı bir düşünce ve davranış ikliminin yaratılmasını istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Meral Akşener’in genel başkanlığını yaptığı İYİ Parti, Kahramanmaraş’ta 25 Mart 2009'da helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu’nun kurduğu ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici’nin genel başkanlığını yaptığı Büyük Birlik Partisi (BBP) başta olmak üzere AK Parti ve CHP’de siyaset yapmaları nedeniyle Milliyetçi-Ülkücü camiadaki dağınıklık, eski Aydın Milletvekili MHP’li Ali Uzunırmak’ı üzdü.

Fikir çilesinin çilelerin en dayanılmazı olduğunu kaydeden Uzunırmak, sosyal medya hesabı Facebook’ta “Ne düşünüyorsun” karşılaştığını belirterek, “’Facebook ne istiyorsunuz’ diye sorsa idi; ‘Ülkücülerin, Türk Milliyetçilerinin toparlanacağı bir, düşünce ve davranış ikliminin yaratılması’ derdim” cümlesini kurdu.

“YUVALARI VİRANE”

“Ne düşünüyorum? ‘Akıl tutulması’ yaşanıyor derler ya, aklın yitirilişinin, gidişinin seyrindeyim” diye konuşan Uzunırmak, “Akıl gidince her şey olur bahane, Ülkücü sorguladığı için farklı, dava ne? Davasının sahipleri oldular divane, savruluyorlar dört bir yana, yapılıyor yuvaları virane” sözleriyle Milliyetçi-Ülkücü camiadaki dağınıklığı dile getirdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum