Minik Başkanlar daha çok yeşil alan istedi

Minik Başkanlar daha çok yeşil alan istedi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklar yurt genelinde birer gün yöneticilerin koltuklarına oturuyorlar. Menteşe’de başkanlık koltuğuna oturan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik An...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklar yurt genelinde birer gün yöneticilerin koltuklarına oturuyorlar. Menteşe’de başkanlık koltuğuna oturan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu minikleri Zeynep Aşınmaz ve Poyraz Tuna Yalı’nın ilk istekleri park ve yeşil alan oldu. Menteşe’de çocuklar için daha çok park yapılmasını isteyen Belediye Başkanı Zeynep Aşınmaz ve Poyraz Tuna, telefonla Park ve Bahçeler Müdürünü arayarak, park yapılması yönünde talimatlarını verdiler.

Daha sonra Başkanlık makamını Özel Muğla Bahçeşehir Koleji öğrencileri Elif Önal ve Nevzat Tuna Topçu devraldı. Menteşe’de geri dönüşümün önemine dikkat çeken başkanlar Elif Önal ve Nevzat Tuna Topçu, Temizlik İşleri Müdürü ve Fen İşleri Müdürü’nü arayarak, Menteşe’de atıkların ayrıştırılması, parkların temizlenmesi ve okul yollarının yenilenmesi yönünde talimat verdiler.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin kuruluşunun 99. yılını kutladıklarını ifade eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Cumhuriyetimizin Kurucusu, Ulu Önderimiz Atatürk, Meclisimizin açıldığı bu güzel günü çocuklarımıza, geleceğimize, yarınlarımıza armağan etmiş. Çocuklarda bu anlamlı ve güzel günde koltuklarımıza oturarak, bu makamların ulaşılabilir olduğunu görüyorlar. Bizim çocuklarımıza olan inancımız tam. Ata’mızın bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimize bu çocuklar sahip çıkacak. Tüm çocukların ve ülkemizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.