Minik Burak’ın kuş yuvası talebine jet cevap

Minik Burak’ın kuş yuvası talebine jet cevap

Mamak'ın Başak Mahallesi'ndeki evinin penceresine ve bahçelerindeki ağaca kuş yuvası talebinde bulunan Burak Kayra Arslan adlı küçük çocuğun çağrısına...

Mamak'ın Başak Mahallesi'ndeki evinin penceresine ve bahçelerindeki ağaca kuş yuvası talebinde bulunan Burak Kayra Arslan adlı küçük çocuğun çağrısına kayıtsız kalmayan Mamak Belediyesi, minik çocuğun isteğini yerine getirdi.

Başkan Murat Köse'nin talimatı üzerine Mamak Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü atölyesinde estetik ve kullanışlı bir kuş yuvası yapılarak minik Burak'a teslim edildi. Yuvayı teslim alan küçük çocuğun mutluluğu gözlerinden okundu. Burak sevinçle kuşlar için hazırladığı yemi kuş yuvasına bıraktı.

"Çocuklarımızın merhametiyle dünya daha güzel"

Yapılan tüm çalışmaların çocukların mutluluğu için olduğunu belirten Başkan Köse, "İlçemizdeki tüm çocuklarımız için hizmet üretmeye devam ediyoruz. Dünyayı çocukların bu merhameti ayakta tutuyor. Çiçeklerimiz ve meleklerimiz olan çocuklarımızın sevgisiyle dünya daha güzel bir yer haline geliyor. Burak yavrumuz, kuşları çok sevdiğini elleriyle beslemek istediğini bize ileterek, kuş yuvası talebinde bulundu. Biz de yavrumuza verdiğimiz sözü yerine getirmiş olduk" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.