Minik kalpler Mehmetçik için dua etti

Minik kalpler Mehmetçik için dua etti

Kütahya’nın Pazarlar İlçesindeki tüm okullarda ’minik eller, Mehmetçik için dua’ etkinliği düzenlendi.Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak projesi olan ’minik eller,...

Kütahya’nın Pazarlar İlçesindeki tüm okullarda ’minik eller, Mehmetçik için dua’ etkinliği düzenlendi.

Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak projesi olan ’minik eller, Mehmetçik için dua’ projesine Sofularlı minik öğrenciler okul bahçesinde hilal ve yıldız yaparak destek verdiler.

Pazarlar İlçesine bağlı Sofular İlkokulunun minik öğrencileri Afrin’deki Zeytin Dalı Operasyonunda çatışan Mehmetçik için ellerini semaya açıp dua ettiler.

Yaşlarını aksine yürekleri büyük öğrenciler Sofular İlkokulu bahçesinde oluşturdukları hilal ve yıldızla birlikte ellerini açıp Mehmetçik için dua ettiler.

Miniklerin yaptığı duaya Sofular İlk ve Ortaokulu öğrencileri, öğretmenler ve veliler eşlik ettiler.

Din Kültür ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Engin Cengiz," Milletimizin huzur ve istikbali için

başlatılan Zeytin dalı harekâtında kahraman ordumuzun muzaffer olması için semaya kalkan minik eller, masum ve kocaman yüreklerinden gelen sesle arkadaşlarından birinin yaptığı duaya hep birlikte gür bir sesle “amin” dediler" dedi.

Dua töreni, şehitlerin ruhuna okunan Fatiha ile son buldu.Sofular İlkokulu öğrencilerimizin his dünyasının en üst seviyeler çıktığı duada, Afrin’de kendilerinin istikbali için canlarını ortaya koyan ağabeyleri için bir şeyler yapabilmenin gönül rahatlığı ve huzuru, her birinin gözlerinden okunuyordu.

Duadan sonra görüştüğümüz minikler, "sizler silahla savaşıyorsunuz bizler kalemle savaşıyoruz. En güzel dua temiz kalplerle yapılan duadır. Afrinde zeytin dalı operasyon yapan Mehmetçiğimize temiz kalplerimizle en güzel duaları yaptık" dediler.(MB-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.