Minik Nil, 23 Nisana Başkan Dedesi İle Geldi

Minik Nil, 23 Nisan'a Başkan Dedesi İle Geldi

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine torunu Nil ile birlikte katıldı. Kızı Sinem Gürasi’nin kızı olan 2,5 yaşındaki Nil, protokolün ve basın mensuplarının ilgi odağı oldu.

- Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine torunu Nil ile birlikte katıldı. Kızı Sinem Gürasi’nin kızı olan 2,5 yaşındaki Nil, protokolün ve basın mensuplarının ilgi odağı oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Ödemiş’te de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Anafartalar ve Atatürk İlköğretim Okulu’nda yapılan etkinliklere katılan Başkan Mahmut Badem, törene kızı ve torunu ile birlikte katıldı. Okullardaki gösterilere katılan minik öğrenciler ve aileleriyle sohbet eden Başkan Badem, çocukların bayramını kutladı.

Kutlama programlarında öğrenciler tarafından şiirler okunarak, dans gösterileri yapıldı. Halk oyunları ve modern dansların sergilendiği etkinliklerde öğrenciler eğlenceli vakit geçirirken, Başkan Mahmut Badem’in torunu Nil de kimi zaman alkış, kimi zamanda ezgilere ritim tutarak dans etti.

MİNİK NİL, 23 NİSAN'A BAŞKAN DEDESİ İLE GELDİ

MİNİK NİL, 23 NİSAN'A BAŞKAN DEDESİ İLE GELDİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.