Minik Sporcular Çaktı Bir Selam

Minik Sporcular Çaktı Bir Selam

Altınordu'nun 7-14 yaş Sporcu Beslenmesi Semineri, Fuar Celal Atik Spor Salonu’nda yapıldı. Seminerden sonra sahne alan Ayşe Hatun Önal, minik sporcuları doyasıya eğlendirdi.

- Altınordu'nun 7-14 yaş Sporcu Beslenmesi Semineri, Fuar Celal Atik Spor Salonu’nda yapıldı. Seminerden sonra sahne alan Ayşe Hatun Önal, minik sporcuları doyasıya eğlendirdi.

Altınordu Sporcu Sağlığı Bölüm Yöneticisi Dr. Aylin Çeçen Aksu ile İzmir Büyükşehir Belediyespor Doktoru Mesut Nalçakan’ın önemli bilgiler aktardığı seminere 300’den fazla veli ve sporcu katıldı. Çeçen, beslenmede dikkat edilmesi gereken konuların altını çizerken, veliler ve çocuklara sporcu beslenmesinin ipuçlarını anlaşılır bir dille anlattı.

Diğer yandan seminer sonrasında ise ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal, konuklarla bir araya geldi. DJ Emrah Göktaş’ın performansıyla eğlence zirveye çıktı. Önal, bu yılın önemli parçaları arasında olan ve Basketbol Milli Takımı Marşı olan “Çak Bi Selam” çocuklarla birlikte söyledi. Konser bitiminde ise herkes şarkıyla özdeşleşmiş olan selamı verdi.

MİNİK SPORCULAR ÇAKTI BİR SELAM

MİNİK SPORCULAR ÇAKTI BİR SELAM

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.