Minik Zeynep, Başkan Alıcık’ı Duygulandırdı

Minik Zeynep, Başkan Alıcık’ı Duygulandırdı

Özel Aydınlık İlkokulu 1. Sınıf öğrencilerinden Zeynep Erva Gün dedesi Davut Yalçın ile birlikte Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Özel Aydınlık İlkokulu 1. Sınıf öğrencilerinden Zeynep Erva Gün dedesi Davut Yalçın ile birlikte Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Başkanlık makamında İstiklal Marşımızı şiir olarak okuyan Minik Zeynep Başkan Amcasını duygulandırdı.

Okuduğu Özel Aydınlık İlkokulunda düzenlenen “İstiklal Marşımızı Şiir olarak Okuma” yarışmasında başarı elde eden Zeynep Erva Gün dedesi Davut Yalçın ile birlikte Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ederek Başkan Alıcık’a İstiklal Marşımızın 10 kıtasını da etkileyici bir biçimde okudu. İstiklal Marşımızı dinlerken duygulu anlar yaşayan Başkan Alıcık “İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy İstiklal Marşımızın mısralarına sadece kendi duygularını değil tüm Türk Milletinin duygularını yazmıştır. Zeynep kızımız da İstiklal marşımızı çok güzel bir şekilde okuyarak bizleri duygulandırdı. Kızımızı tebrik ediyorum” dedi.

İstiklal Marşının Türk Milleti tarafından her zaman ve her yerde coşkuyla okunmaya devam edeceğini ifade eden Başkan Alıcık, “Türk Milletinin zaferini, yüceliğini ve bayrağımızın kutsallığını en güzel duygularla anlatılan İstiklal Marşımızı çocuklarımıza ezberleterek kuşaktan kuşağa aktarmalı ve en güzel şekilde okunmasını sağlamalıyız. Daha ilkokul birinci sınıfta istiklal Marşımızın 10 kıtasını da ezbere okuyan Zeynep kızımızı kutluyor onu yetiştiren ailesini ve öğretmenlerini ayrıca tebrik ediyorum” dedi Alıcık Zeynep’e çeşitli hediyeler vererek derslerinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.