Minikler babalarına hediyelerini elleriyle hazırlayacak

Minikler babalarına hediyelerini elleriyle hazırlayacak

16 Haziran Babalar Günü için KidZania, hazırlıklarını tamamladı. Babalar, bu özel günde KidZania’da ücretsiz ağırlanırken hem çocuklarıyla birlikte tüm aktivitelerin tadını çıkaracak hem de 100’den fa...

16 Haziran Babalar Günü için KidZania, hazırlıklarını tamamladı. Babalar, bu özel günde KidZania’da ücretsiz ağırlanırken hem çocuklarıyla birlikte tüm aktivitelerin tadını çıkaracak hem de 100’den fazla mesleği deneyimleyebilecek. Minik misafirler de bugüne özel olarak babalarına özel kartlar, kravat kanepeler ve uçurtmalar tasarlayacak. Ayrıca Babalar Günü’ne özel olarak baba-çocuk şut turnuvası düzenlenecek.

Çocuklar Ülkesi KidZania, 16 Haziran Babalar Günü için hazırlıklarını tamamladığını duyurdu. Yapılan bilgilendirmede; KidZania’da babalar, bugüne özel ücretsiz olarak ağırlanırken çocuklarıyla birlikte doktor, pilot, itfaiyeci, polis, gizli ajan, gazeteci gibi 100’den fazla mesleği deneyimleyebilecek.

Çocuklarıyla unutulmaz bir Babalar Günü geçirmek isteyen tüm babalar dilerlerse bugüne özel olarak KidZania’da rengarenk uçurtmalar ve kutlama kartları hazırlayacak ve gün özelinde radyo yayını yapacak.

Minik misafirler, şut turnuvasında rol modelleri babalarına meydan okuyacak. Ayrıca çocuklar, yine çok değerli babaları için şefler akademisinde hamurdan kravatlar yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.