Miss & Model’de Yarı Finalistler Belli Oldu

Miss & Model’de Yarı Finalistler Belli Oldu

Miss & Model Of Turkey’e başvuran mankenler jüri karşısında yaptıkları defileyle büyük bir mücadele verdi. Çeşme’de düzenlenen yarışmanın yarı finalistleri belli oldu.Türkiye’nin en prestijli model ya...

Miss & Model Of Turkey’e başvuran mankenler jüri karşısında yaptıkları defileyle büyük bir mücadele verdi. Çeşme’de düzenlenen yarışmanın yarı finalistleri belli oldu.

Türkiye’nin en prestijli model yarışması Miss & Model Of Turkey Yarı Final elemesi Çeşme Aya Yorgi’de yapıldı. 16 yılın en çok katılımıyla gerçekleşen yarışmada zorlu geçen elemelerin ardından 16 bayan ve 16 bay model finalistler belirlendi. Sunuculuğunu magazin yorumcusu Palet Zengin’in yaptığı yarışmada bayan modeller Misette markasının Haute Couture kıyafetleri ve Nunu’s Closet Marka bikinilerle, Bay modeller ise Sunset Marka mayolar ile jüri karşısında defile gerçekleştirerek finalist olma mücadelesi verdiler.

Geceye son zamanların en popüler fenomenlerinden Kerimcan Durmaz ve güzel manken Simge Tertemiz de katıldı. 3 bin 900 kişinin başvuru yaptığı yarışmada son finalistler belli oldu. Yarışmanın finali 6 Eylül’de Doublee tree by Hilton Piyalepaşa’da gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.