Mıss & Mr Model Of Turkey 2014’e 3 Bin 700 Kişi Başvurdu

Mıss & Mr Model Of Turkey 2014’e 3 Bin 700 Kişi Başvurdu

Miss & Mr Model Of Turkey, Organizasyon Başkanı Akif Örük öncülüğünde bu yıl 14. kez Çeşme Kerasus Plus Otel’de gerçekleştirildi. İstanbul ve İzmir’deki elemelere Türkiye genelinden katılan toplam 3 bin 700 kişi arasından sadece 16 kadın 16 erkek olmak üz

- Miss & Mr Model Of Turkey, Organizasyon Başkanı Akif Örük öncülüğünde bu yıl 14. kez Çeşme Kerasus Plus Otel’de gerçekleştirildi. İstanbul ve İzmir’deki elemelere Türkiye genelinden katılan toplam 3 bin 700 kişi arasından sadece 16 kadın 16 erkek olmak üzere 32 kişi, yarışma sahnesinde finalist olarak podyuma çıkmaya hak kazandı. Yarışmacılar final gecesine, 22-27 Ağustos tarihleri arasında Çeşme Kerasus Plus Otel’de kampa girerek hazırlandı.

27 Ağustos Çarşamba günü canlı olarak yayınlanan gala gecesinin sahnesinde Doğukan Manço, Tuğba Yurt, Tuğba Özerk ve Gökhan Keser gibi birbirinden ünlü isimler yarışmacıların heyecanını paylaştı. Miss & Mr Model Of Turkey Kurucu Başkanı Akif Örük’ün hazırladığı koreografiler ve özel spor eğitmeni Barış Çunguroğlu’nun hazırladığı danslarla gala gecesi muhteşem bir şova dönüştü. Gecenin sunuculuğunu ise Volkan Severcan ve Ece Begüm Yücetan gerçekleştirdi. Jüride; Erman Munis, Nurşen Eser, Erdal Güvenç, Barış Çunguroğlu, Mine Tezol, Irmak Atuk, Ertan Kayıtken, Akif Örük, Uğurkan Erez, Tuğba, Özerk, Simge Tertemiz, Mesut Ertuğrul, Demet Kebapçılar, Özkan Yavuzer, Erol Albayrak, Serenay Aktaş,Muammer Kapucuoğlu yer aldı. Dereceye giren finalistler birbirinden güzel hediyelerin sahibi oldu.

İlk üçe giren finalistler:

1. Ceren Ekşi - Ali Berk Reşitoğlu

2. Gamze Çetin - Oğuzhan Karabulut

3. Optimum Güzeli Gamze Özlem Öztürk - Mert Tuğberk Bora

Derece alan finalistler:

Swimsuit Tuğçe Sak - Alihan Öztaş

Future Pelin Ersoy - Meriç Ünlü

Fotomodel İlayda Aydın- Alican Batu İzgi

MISS & MR MODEL OF TURKEY 2014’E 3 BİN 700 KİŞİ BAŞVURDU

MISS & MR MODEL OF TURKEY 2014’E 3 BİN 700 KİŞİ BAŞVURDU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.