‘Mobil Ketem’ Projesi Buharkentlilere Tanıtıldı

‘Mobil Ketem’ Projesi Buharkentlilere Tanıtıldı

Aydın Valiliği’nin destek ve himayelerinde Vali Erol Ayyıldız’ın eşi Uz.Dr. Dilek Didem Ayyıldız'ın koordinesinde olan Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün Mobil Ketem Projesi’nin tanıtımı Buharkent’te yapıldı.

- Aydın Valiliği’nin destek ve himayelerinde Vali Erol Ayyıldız’ın eşi Uz.Dr. Dilek Didem Ayyıldız'ın koordinesinde olan Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün Mobil Ketem Projesi’nin tanıtımı Buharkent’te yapıldı.

Buharkent Kaymakamı Cemil Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Erol, İl Halk Sağlık Müdürü Şenol Okur, ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katılımı ile yapılan toplantıda, proje kapsamında 30-65 yaş arası Buharkentli bayanlara yönelik rahim ağzı kanseri taraması ve 40-65 yaş arası bayanlara yönelik meme kanseri taraması 4 hafta boyunca gerçekleştirileceği belirtilirken, proje kapsamında bir ay boyunca bin kişiye ulaşılması hedeflendiği açıklandı.

Tanıtım toplantısında Dr. Dilek Didem Ayyıldız, Kaymakam Cemil Öztürk ve Belediye Başkanı Mehmet Erol kanserin tedavisinde erken teşhisin en önemli unsur olduğunu ve ayağa kadar getirilen bu hizmetin fırsat olduğunu dile getirdi.

‘MOBİL KETEM’ PROJESİ BUHARKENTLİLERE TANITILDI

‘MOBİL KETEM’ PROJESİ BUHARKENTLİLERE TANITILDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.