Mod Internatıonal School İlkokulu Açılıyor

Mod Internatıonal School İlkokulu Açılıyor

Yenilikçi eğitim sistemi ile Bodrum’da kısa zamanda büyük başarı yakalayan Mod Internatıonal School’un İlkokul bölümü açılıyor.2015 yılında hizmete giren Mod Anaokulu ve Kreş Bodrum’da faaliyet göster...

Yenilikçi eğitim sistemi ile Bodrum’da kısa zamanda büyük başarı yakalayan Mod Internatıonal School’un İlkokul bölümü açılıyor.

2015 yılında hizmete giren Mod Anaokulu ve Kreş Bodrum’da faaliyet gösteren birçok özel eğitim kurumu arasından sıyrılarak kısa zamanda büyük başarı elde etti. Türkiye’nin ilk Anaokulu ve Kreş kampüsü olma özelliği taşıyan Mod International Bodrum yeni eğitim öğretim yılında İlkokul bölümünü hizmete açıyor. Eğitim sistemine getirdiği yeniliklerle bilinen okul, verdiği Çift dilli (İngilizce, Rusça) eğitimle öğrencilerin küçük yaşlarda yabancı dili kusursuz olarak öğrenmelerini sağlıyor.

20 Yıllık profesyonel eğitimci olan Mod Bodrum İlkokul Müdürü Füsun Soyluoğlu yeni açılacak olan İlkokul bölümünde öğrencilerine yenilikçi bir eğitim sistemi sunacaklarını ifade ederek şu sözlere yer verdi “ Başka okuldaki sistemlerle kıyasladığımızda biz hemen hemen tam gün ders veriyoruz. Bu ilk anda çok fazla ders süresi gibi görünmekte ama son 2 ders saati günde 9 ders saatine denk geliyor. 40’ar dakikadan son iki ders saatimiz de etüt gibi çocuklarımıza günün tekrarını yapacağız. Geri kalan iki saatte de branş derslerimiz den bir tanesini vereceğiz. Çocuklarımız deşarj olarak eve gitsin diye. Branş derslerimiz resim, müzik, drama gibi derslerimiz. Biz bu saatlerde öğrenciye verilen ödevleri de bitirmiş oluyoruz ve böylelikle eve ödev bırakılmıyor. Bu tamamen ödev siz bir sistem değil ama ödevin okulda başlayıp okulda bitirildiği eve taşınmadığı bir sistemdir. Proje şeklindeki ödevlerimizi de Hafta sonuna bırakıyoruz. İlkokul düzeyinde bunun böyle götürülmesi gerekiyor. Tamamen ödevini olmadığı bir sistemi de doğru değil bize göre. Bu şekildeki ödev sistemine de çocuklarımızın sorumluluklarını geliştiriyoruz”.

ÇİFT DİLLİ EĞİTİM

Bodrum’da ilk olarak İngilizce dışında ikinci yabancı dil olarak Rusça eğitimi verdiklerini belirten Soyluoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü “Kolejimizin olmazsa olmazı çift dilli eğitim. Bizim birinci yabancı dilimiz İngilizce. Anaokulunda başlayan İngilizce ile çocuklarımız geldiği zaman burada alınan eğitim ile birlikte İngilizceyi tam olarak kullanma aşamasına geçmiş olacaklardır. Avrupa yabancı dil standartları kapsamında İngilizce becerileri ölçülecek ve sınavlarla da teyit edilecek, Üçüncü sınıftan itibaren. Rusça ‘da ikinci yabancı dilimiz iz. Mod olarak Rusçanın da anaokulunda yabancı dil olarak kolaylıkla öğretilebileceğini biliyoruz. İngilizcenin yanında çocuklarımıza Rusçayı da sunuyoruz.

Yüksek kaliteden ödün vermeden makul fiyat anlayışı ile hizmet verdiklerini belirten Soyluoğlu “ iyi bir kadroyla güzelce planlanmış ders programıyla, öğrenci dostu ortamlarda hem İngilizce hem de Rusça dil becerilerinin kazanıldığı bir ortam düşünülürse eğitimde gerçekten çok güzel bir ortamdan söz ediyoruz demektir. Okulumuzda kantin yok öğrencilerimize sabah ve akşam yemek ve ikindi saatlerinde de ara öğün veriyoruz. Yemeklerimiz Okulumuzdaki mutfağımızda taze taze diyetisyen eşliğinde hazırlanıyor. Çocuklarımız bütün gün burada vakit geçireceği için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz. Aynı zamanda cumartesi günleri yarım gün aktivite derslerimiz var. Bunu da öğrencilerimize ücretsiz olarak sunuyoruz. Öğrencilerimiz 2 ders saatinde resim, müzik, Satranç drama yabancı dil etkinliklerinden yararlanabiliyorlar. Bu özelliklere göre fiyatlarımıza baktığınızda bunun çok makul olduğunu göreceksiniz. Velilerimize paralarının karşılığını fazla fazla alacakları bir fiyat politikası sunmaktan son derece memnun oluyoruz”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.