Motosiklet kazaları güvenlik kamerasında

Motosiklet kazaları güvenlik kamerasında

Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinde dün meydana gelen motosiklet kazalarında sürücüler ölümden döndü. E-5 üzerinde meydana gelen kaza sonrası olaya sebebiyet veren otomobil sürücüsünün vurdumduymaz tav...

Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinde dün meydana gelen motosiklet kazalarında sürücüler ölümden döndü. E-5 üzerinde meydana gelen kaza sonrası olaya sebebiyet veren otomobil sürücüsünün vurdumduymaz tavırları insanlık ölmüş dedirtirken, başka bir kazada ise sürücü metrelerce savrularak park halindeki bir arabaya vurarak durabildi. Kazalar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Dün Beylikdüzü ve Esenyurt’ta meydana gelen motosiklet kazalarında sürücüler ölümden kıl payı kurtuldular. E-5 Saadetdere mevki ve Beylikdüzü Kavaklı mahallesinde meydana gelen kazalar güvenlik kameralarına yansıdı. E-5 Saadetdere mevki’inde meydana gelen kazada ise seyir halinde ilerleyen ve üzerinde 2 kişinin bulunduğu motora arkadan vuran bir araba, kaza sonra yaralılar ile ilgilenmeden olay yerinden uzaklaştı. Motosiklet sürücüsünün ayağından yaralanırken, arkasında oturan arkadaşı kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Beylikdüzü’nde meydana gelen kazada ise, ara yoldan ana yola çıkan bir otomobil, seyir halinde ilerleyen motosikleti görmeyerek çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü fırlayarak park halindeki bir arabaya vurarak durdu. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen sürücü hastaneye kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.