Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Aydın-Muğla Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden Gökhan Yıldız’ın motosiklet tutkunu olduğu ve arkadaşları İzmir’den Muğla’ya motosikletle g...

Aydın-Muğla Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden Gökhan Yıldız’ın motosiklet tutkunu olduğu ve arkadaşları İzmir’den Muğla’ya motosikletle gezmeye gittikleri öğrenildi.

Kaza Çine-Muğla Karayolu Çine Söğütçük Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motosikletli arkadaşları ile birlikte İzmir’den yola çıkıp Aydın Çine’den Muğla istikametine gezintiye giden ekip arasında yer alan 35 yaşındaki Gökhan Yıldız’ın idaresindeki yarış motosikleti iddiaya göre aşırı hız nedeniyle virajı alamayarak yoldan çıktı. Kazada motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Arkadaşlarını ve sevenlerini yasa Boğan Gökhan Yıldız’ın cenazesi Çine Devlet Hastanesi Morguna kaldırılarak burada otopsi yapıldı. Kazadan sonra yapılan incelemede motosikletin aşırı süratli olduğu ve usta sürücünün virajı alamayarak motosikleti ile yoldan tarlaya fırladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.