Motosiklet Tutkunları Kuşadası’nda Buluşacak

Motosiklet Tutkunları Kuşadası’nda Buluşacak

9. Kuşadası Motosiklet Festivali 28-31 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Kuşadası Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenen ve 4 gün sürecek olan festivale Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce motos...

9. Kuşadası Motosiklet Festivali 28-31 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Kuşadası Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenen ve 4 gün sürecek olan festivale Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce motosiklet tutkununun katılması bekleniyor.

2007 yılından beri gerçekleştirilen ve artık geleneksel hale gelen Kuşadası Motosiklet Festivali bu yıl da Yılancı Burnu mevkiinde Jade Beach Club’ın giriş bölümünde gerçekleştirilecek. Tamamen ücretsiz olan festivalin ilk gününde Türkiye’nin dört bir yanından gelen motosiklet tutkunları kayıt yaptırarak, festival alanındaki yerlerini alacak. Her yıl renkli görüntülerin yaşandığı festival boyunca eğitim, dj show, yarışmalar yapılacak, kamp alanı ve tanıtım stantları ile 2. el pazarı kurulacak, ayrıca ücretsiz halk konseri gerçekleştirilecek. 31 Mayıs tarihine kadar sürecek olan ve Kuşadası Belediyesi’nin de destek sağladığı festivalde, 30 Mayıs Cumartesi günü Saat: 21.00’de ise ünlü Kanca grubu tarafından ücretsiz halk konseri gerçekleştirilecek.

Kuşadası Motosiklet Kulübü Başkanı İsmail Aktaş, geleneksel hale gelen festivalin Türkiye’nin dört bir yanından motosiklet tutkunlarını ağırlayacağını belirterek, “Yoğun hazırlık döneminin ardından festivalimizin start almasını beklemeye başladık. 4 gün sürecek olan festivalimiz artık bir marka halini aldı. Festival kapsamındaki tüm etkinlikler ve 30 Mayıs Cumartesi akşamı gerçekleşecek Kanca konseri ücretsizdir. Tüm motosiklet tutkunlarını ve halkımızı festivale ve konsere davet ediyorum“ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.