MSKÜ ile MUTSO arasında ‘Girişimcilik’ işbirliği protokolü imzalandı

MSKÜ ile MUTSO arasında ‘Girişimcilik’ işbirliği protokolü imzalandı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Genç ve Kadın Girişimciler Topluluğu ile Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) arasında işbirliği protokolü MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ile MSKÜ Rektörü Prof.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Genç ve Kadın Girişimciler Topluluğu ile Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) arasında işbirliği protokolü MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ile MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar arasında imzalandı.

Protokol ile ülkemizde girişimciliğin bilinirliğinin artırılması ve yaygınlaştırılması amacıyla üniversitelerde faaliyet gösteren Girişimcilik Toplulukları ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Muğla İl Kadın (KGK) ve TOBB Muğla İl Genç Girişimci Kurullarının (GGK) Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinasyonu ile işbirliği hedefleniyor.

MSKÜ protokol kapsamında gerçekleştirilecek projelerin yaygınlaştırılması, ilan verilmesi ve duyurulması; taraflarca organize edilen düzenli toplantılar gerçekleştirilmesi ve topluluk üyesi öğrencilerin toplantılara katılımının sağlanması; öğrencilerin topluluk etkinliklerine katılımının teşvik edilmesi; düzenlenmesi planlanan ortak eğitimler, atölye çalışmaları, yarışma ve panellere öğrencilerin katılımının sağlanması konularından sorumlu olacak.

MUTSO ise Öğrenci Topluluğu için düzenlenecek olan etkinlik, organizasyon, seminer ve konferanslarda Muğla Ticaret ve Sanayi Odası salonlarının kullanılmasını ve yapılacak etkinliklerin duyurulmasını ve yaygınlaştırılmasını; ayrıca düzenli yapılan KGK ve GGK'nın uygun görülen toplantılarına öğrencilerin katılımını sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.