Mü’de Prof. Dr. Nazlı, Rektör Adaylığını Açıkladı

Mü’de Prof. Dr. Nazlı, Rektör Adaylığını Açıkladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde (MÜ) rektörlük seçimleri yaklaşırken, adaylığını açıklayan ikinci isim Genel Cerrahi ve Cerrahi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Okay Nazlı oldu.

- Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde (MÜ) rektörlük seçimleri yaklaşırken, adaylığını açıklayan ikinci isim Genel Cerrahi ve Cerrahi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Okay Nazlı oldu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi rektörlük seçimleri yaklaşırken adaylar adaylılarını açıklamaya başladı. Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bedrettin Mercimek adaylığını açıklamasını yapmasının ardından Genel Cerrahi ve Cerrahi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Okay Nazlı da, Yağcılar İş Hanı’nda yaptığı açıklama ile rektörlüğe aday olduğunu söyledi.

Rektör adayı Prof. Dr. Nazlı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin genç ve dinamik olduğunu belirterek, “Üniversitemizin sahip olduğu potansiyel en verimli şekilde değerlendirilmesi ve hak ettiği seviyelere ulaştırılması gereklidir. Birikimim, tecrübem, sosyal ilişkilerim ve vizyonum itibari ile üniversitemizi arzu edilen düzey çıkarabileceğime inanıyorum. Bu nedenle yapılacak seçimlerde özgür, yenilikçi, demokratik, şeffaf ve Muğla ile bütünleşmiş bir üniversite için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi rektörlüğüne adayım” dedi.

Rektör seçilmesi halinde gerçekleştirmek istediği hedeflerini açıklayan Prof. Dr. Nazlı, “Yerel konumu ve kuruluş itibarı ile hak ettiği konuma ulaşacak bir kurumsal üniversite. Kalitesini belgeleyen, ölçülebilir, denetlenebilir, dünyaya entegre bir üniversite. Geleceği inşa edecek, lider ruhlu insan kaynağını yetiştirebilecek bir üniversite” diye konuştu.

MÜ’DE PROF. DR. NAZLI, REKTÖR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MÜ’DE PROF. DR. NAZLI, REKTÖR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.