Müftü İsmail Temur: Halkımızın desteği hizmetlerimiz artarak devam edecek

Müftü İsmail Temur: Halkımızın desteği hizmetlerimiz artarak devam edecek

Kütahya’nın Emet İlçe Müftüsü İsmail Temur, ilçedeki Sanayi ve Gözlüpınar ile Günlüce Köyü Yukarı camilerinde teravihlerin hatimle kıldırıldığını söyledi.Temur, yaptığı açıklamada, ’’Vakıflar Bölge Mü...

Kütahya’nın Emet İlçe Müftüsü İsmail Temur, ilçedeki Sanayi ve Gözlüpınar ile Günlüce Köyü Yukarı camilerinde teravihlerin hatimle kıldırıldığını söyledi.

Temur, yaptığı açıklamada, ’’Vakıflar Bölge Müftülüğünce Emet Müftülüğü’ne 49 yıllığına kiralanan eski dershane binasının tadilatı bittiğinde, kız hafız öğrencilerin bu binaya taşınması ile kabul edilecek öğrenci sayısı ikiye katlanacak ve en az 50 kız öğrenciye yatılı hizmet vermeyi planlıyoruz. Bizlerden maddi ve manevi desteğini esirgemeyen, destekleriyle hep yanımızda olan Emet halkına teşekkür ediyorum. Halkımızın desteği ve teveccühü ile hizmetlerimiz artarak devam edecektir “dedi.

Temur, ’’Hafızlık düşünen öğrenciler için yaz Kur’an Kursu kayıtları, erkek ve kız Kur’an kurslarında yapılırken, tüm camilerimizde İmam Hatiplerimiz yaz tatili boyunca öğrencilerimize din eğitimi verecek’’ diye konuştu. (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.