Muğla polisinden dolandırıcı uyarısı

Muğla polisinden dolandırıcı uyarısı

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşların dolandırıcılara karşı uyarılması amacıyla hazırlanan broşürleri dağıtıyor. Suç ve suçlularla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar, Muğla Emniyet Müdürl...

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşların dolandırıcılara karşı uyarılması amacıyla hazırlanan broşürleri dağıtıyor. Suç ve suçlularla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar, Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından yürütülüyor.

Ekipler, vatandaşlar ile yüz yüze yaptıkları görüşmelerde kendilerini suç ve suçlularla mücadele amacıyla bilgilendirirken, özel olarak hazırlatılan çeşitli el broşürleri de vatandaşlara dağıtılıyor. Suç ve suçlularla mücadelede son derece kararlı olduklarını da gösteren Muğla polisi, vatandaşlardan dolandırıcılara kanmamalarını ve şüpheli durumlarla karşılaşmaları halinde 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aramaları ve şahsen polis ve jandarmaya müracaat etmelerini istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.