Muğla Yılda 50 Bin Sporcuyu Ağırlayacak

Muğla Yılda 50 Bin Sporcuyu Ağırlayacak

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, yapımı tamamlanmak üzere olan il genelindeki 20’den fazla spor yatırımının hizmete girmesi ile 2015 yılında değişik federasyonların faaliyetleri ile 50 binden fazla sporcu, antrenör ve idarecinin Muğ

- Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, yapımı tamamlanmak üzere olan il genelindeki 20’den fazla spor yatırımının hizmete girmesi ile 2015 yılında değişik federasyonların faaliyetleri ile 50 binden fazla sporcu, antrenör ve idarecinin Muğla’ya geleceğini belirtti.

Bir yıl gibi kısa sürede il genelinde gerçekleştirdikleri spor yatırımları ile önemli bir yol kat ettiklerini belirten Çeker, özellikle il Merkezi Menteşe’de yapılan spor salonu, Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu ile Türkiye genelindeki önemli sportif faaliyetlerin Muğla’da yapılacağını belirtti. Tesislerin sona ermesi ile sportif faaliyetlerde yerel-ulusal ve uluslar arası anlamda çok büyük artış olması bekleniyor.

MUĞLA’DAKİ SPOR YATIRIMLARI

Muğla’da son bir yıl içinde ihalesi yapılarak inşaat çalışmaları başlayan ve bazılarının tamamlanma üzere olan yatırımlar arasında, 1 stadyum, 5 gençlik merkezi, 1 kapalı salon, 2 sentetik saha, 4 soyunma odası, 2 tribün inşaatı bulunuyor. Yapılan tesislerin yaklaşık koltuk kapasitesinin ise 40 bin kişinin üzerinde olduğu açıklandı.

MUĞLA YILDA 50 BİN SPORCUYU AĞIRLAYACAK

MUĞLA YILDA 50 BİN SPORCUYU AĞIRLAYACAK

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.