Muğla’da 23 Nisan Coşkusu

Muğla’da 23 Nisan Coşkusu

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 94. yıldönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı tüm yurtta olduğu gibi Muğla’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Muğla’daki kutlamalar Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelen konulmasıyla başl

- Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 94. yıldönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı tüm yurtta olduğu gibi Muğla’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Muğla’daki kutlamalar Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelen konulmasıyla başladı. Çelenk töreninin ardından kutlamalar Menteşe Türdü 100. Yıl ilkokulunda devam edildi. Etkinliğe Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Necdet Koparan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Cumhuriyet Meydanında Atatürk Heykeline çelenk koyma törenin ardından Türdü 100. Yıl orta okulu öğrencileri şehir merkezinde bisiklet turu düzenledi. Türdü 100. Yıl İlk Okulundaki kutlamalarda ise anasınıfından dördüncü sınıfa kadar öğrenciler hazırladıkları dans, jimnastik ve halk oyunları gösterilerini sergilediler. Geçtiğimiz yıl yönetmelik değişikliği ile stadyum kutlamalarının kalkması ile her okul 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Muğla’da da okullar da düzenlenen etkinliklerle tüm gün boyunca kutlandı.

MUĞLA’DA 23 NİSAN COŞKUSU

MUĞLA’DA 23 NİSAN COŞKUSU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.