Muhasebecilerden AGC Başkanı Semra Şener’e Ziyaret

Muhasebecilerden AGC Başkanı Semra Şener’e Ziyaret

Aydın Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Başkanı Fettah Açan ve beraberinde ki heyet Aydın Gazeteciler Cemiyeti(AGC) Başkanı Semra Şener’i ziyaret etti.

Aydın Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Başkanı Fettah Açan ve beraberinde ki heyet Aydın Gazeteciler Cemiyeti(AGC) Başkanı Semra Şener’i ziyaret etti.

Ziyarette TESMER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adem Çataloğlu ve Yönetim Kurulu Koordinatör Üye Aynur Kılıç’ta katıldı.

Ziyarette AGC Başkanı seçilen Semra Şener’i ve yeni yönetimi tebrik eden Açan, kadınların elinin değdiği her şeyin daha güzelleştiğini belirtti. Muhasebeciler odası olarak kadın sayısını artırarak işleri daha düzenli ve tertipli yürüttüklerinin altını çizen Açan, kadınların sorumluluklarını yerine getirirken daha titiz çalıştıklarını söyledi. Aydın Gazeteciler Cemiyetine de kadın eli değmesinden dolayı mutlu olduklarını belirten Fettah Açan AGC Başkanı Şener ve Yönetim Kuruluna yeni görevlerinde başarılar diledi.

Muhasebeciler Odası Başkanı Fettah Açan, AGC ziyaretinde 4 Haziran Cumartesi günü yapılacak seçimli Genel Kurullarına da davet etti. 2 dönem kuralı gereği seçimlerde aday olamayan Açan, o gün orada, aday arkadaşlarının ve camianın yanında olacağını belirtti. Muhasebeciler Odası başkanlığı için adayların demokratik bir ortamda yarışacağına inandığını söyleyen Açan, başkanlığı boyunca gece gündüz demeden oda için çalıştıklarını ve sistemi çok iyi kurduklarını ifade etti.İlçeler başta olmak üzere tüm meslektaşları ile iyi ilişkiler içerisinde görevi bırakmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Açan, bundan sonra bu sorumluluğu aday arkadaşlarının da aynı sorumluluk bilinci ile devam ettireceğine inandığını söyledi. Mesleki anamda kurulmuş bu tür oluşumlara siyasetin karışmaması adına kendisinin çok büyük emek harcadığını belirten Açan, kendisinden sonraki dönemin de aynı hassasiyeti taşıması gerektiğini dile getirdi. her türlü siyasi görüş ve düşünceye saygı duyduklarını ifade eden Açan, oda, borsa, dernek ve sivil toplum kuruluşlarında başarıyı yakalamanın başka türlü mümkün olamayacağını söyledi.

Ziyaretlerinde zamanın kıymetine de değinen Açan, bu ziyaretle hem AGC Başkanı Şener ve yeni yönetimini tebrik ettiklerini, aynı zamanda genel kurullarına bizzat davet etmek istediklerini ve kendisi için de bir veda ziyareti olduğunu ifade etti. AGC Başkanı Semra Şener de ziyaret sebebiyle son derece mutlu olduğunu belirttiği konuşmasında, bunun bir veda ziyareti olmasından dolayı da ayrı bir hüzün yaşadığını dile getirdi. Açan’ın başkanlık yaptığı yıllar boyunca Muhasebeciler Odası’na kattığı değerin unutulmayacağını ifade eden Şener, Aydın’a ve odaya hizmetleri sebebiyle Fettah Açan’a teşekkür etti. Genel kurulun Muhasebeciler Odası adına hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Şener, tüm adaylara seçimde başarılar dileyerek ziyaret sebebiyle duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ziyaret sonunda Şener’e çiçek takdim eden Muhasebeciler Odası Başkanı Fettah Açan AGC’ye çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.