Muhtardan MASKİ’ye övgü

Muhtardan MASKİ’ye övgü

MASKİ ve Manisa Büyükşehir Belediyesi ile bugüne kadar yapılmamış hizmetleri görmeye başladıklarını kaydeden Turgutlu’nun Irlamaz Mahallesi Muhtarı Ali Akman çalışmalardan dolayı teşekkür etti.MASKİ G...

MASKİ ve Manisa Büyükşehir Belediyesi ile bugüne kadar yapılmamış hizmetleri görmeye başladıklarını kaydeden Turgutlu’nun Irlamaz Mahallesi Muhtarı Ali Akman çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Irlamaz Mahallesi’nde gerçekleştirdiği dere ıslah çalışmasıyla ilçe merkezi ve diğer mahallelerle bağlantı yolunu sağlıklı hale getirerek, dere taşkınlarının yaya ve araç geçişlerini aksatmasını önledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, yağışlı havalarda meydana gelen dere taşkınlarının, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit etmesini engellemek amacıyla dere ıslahlarını sürdürüyor. MASKİ tarafından bu kapsamda yürütülen çalışmalar çerçevesinde Turgutlu ilçesine bağlı Irlamaz Mahallesi’nin taşkın sorunu da ortadan kaldırıldı. Mahalle girişinde bulunan dereye Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerince yerleştirilen menfezler sayesinde, suyun akışı sağlıklı hale getirilirken, araç ve yayalara güvenli yol geçişi temin edildi.

Irlamaz Mahalle Muhtarı Ali Akman, “Şimdiye kadar Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallemizde birçok önemli çalışma yapıldı. Mahallemizin kanalizasyon ve içme suyu altyapısı komple yenilendi. Parke taşlarımız döşendi. 8-10 köyü bağlayan menfez geçişimiz yapılarak, bu güzergahımız güzelleştirildi. Yapılan çalışmalar, gerçekten bu güne kadar düşünülmemiş, akla hayale gelmemiş hizmetler. Bana göre en az 50-60 yıllık garanti sağlayacak hizmetler bunlar. Vatandaşlarımız da tabii ki memnunlar bu hizmetlerden. İyi ki Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Turgutlu Belediye Başkanımız Turgay Şirin ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun varlar. Onlarla sürekli diyalog içerisindeyiz. Her derdimizi, sıkıntımızı dinlediler. Bizleri kırmadılar, ihtiyaçlarımızı giderdiler. Sonucunda da gerçekten çok güzel ve iyi bir iş çıktı. Irlamaz halkı adına sonsuz teşekkürler” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.