Muhtarlar Dert Küpü

Muhtarlar Dert Küpü

Kuşadası’ndaki mahalle muhtarları, düzenlenen toplantıyla sorunlarını Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya anlattı.

- Kuşadası’ndaki mahalle muhtarları, düzenlenen toplantıyla sorunlarını Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya anlattı.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında, Kuşadası sınırları içerisindeki 23 mahalle muhtarı ile belediyenin daire müdürleri, mahallelerin sorunlarının çözümü için bir araya geldi. Belediye Encümen Salonunda yapılan toplantıya katılan muhtarlar, mahallelerindeki eksiklikler, yapılması gereken yatırım ve işlemleri dile getirdi. Yaklaşık üç saat süren toplantıda, daha fazla park isteği birinci sırada yer aldı.

Başkan Kayalı, muhtarlar ile el ele vererek sorunların çözümüne kısa sürede ulaşacaklarını söyledi. Büyükşehir yasası nedeniyle yeniden yapılanma yaşayan belediyelerde bir dizi aksaklığın yaşandığını, ancak, bunların tümünün geride kaldığını belirten Kayalı, “Büyükşehir Belediyemiz ile uyumlu bir program içerisinde çalışıyoruz. İlçemizin öncelikli projelerini birlikte hayata geçirmek için yol haritası hazırladık. Belediye olarak yapacaklarımızda ise muhtarlarımız ve halkımızın desteği bize güç verecek. Muhtarlarımız mahallelerinin sorunlarını detaylı bir şekilde dile getirdi. Birim amirlerimiz not aldı. Sorunların büyük bölümü bu kış aylarında çözüme kavuşmuş olacak. İlçe genelinde 80 Parkımız var, hepsi yenilenecek. 25 Yeni park yapılacak. Bazı mahallelerimizde sezon öncesi halkla birlikte bölgesel kentsel dönüşüm çalışmaları yapacağız. Kapalı pazar yeri önümüzdeki Mart’ta açılacak. Bu süreçte muhtarlarımızla diyaloğumuzu hiç kesmeyeceğiz, sık sık değerlendirme toplantıları düzenleyeceğiz” dedi.

MUHTARLAR DERT KÜPÜ

MUHTARLAR DERT KÜPÜ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.