Muradiye’nin Ulaşımı Ve Yolu Daha Güvenli

Muradiye’nin Ulaşımı Ve Yolu Daha Güvenli

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre İlçesi Horozköy ve Muradiye arasındaki bağlantı yolunda genişletmeyle birlikte asfaltlama çalışması başlattı.Yunusemre İlçesi’nde Horozköy ve Muradiye arasındak...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre İlçesi Horozköy ve Muradiye arasındaki bağlantı yolunda genişletmeyle birlikte asfaltlama çalışması başlattı.

Yunusemre İlçesi’nde Horozköy ve Muradiye arasındaki yolun bozuk olması nedeniyle yıllardır zorluk yaşayan vatandaşların sorununa Manisa Büyükşehir Belediyesi neşter vurdu. Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 4 kilometrelik yol üzerinde genişletme ve asfaltlama çalışması başlattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve Yol Şube Müdürü Emre Mermer de devam eden çalışmaları inceledi. Asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bölgede trafiğin önemli ölçüde rahatlayacağını dile getiren Gençoğlu, “Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz tarafından eski Muradiye yolu olarak bilinen yolumuz genişletilerek asfaltlama çalışmalarına başlandı. Şuan zemin malzeme serim işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Yolumuz büyük bir bölümde 10 metre genişliğe ulaşacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgede trafik önemli ölçüde rahatlayacak” dedi. İl genelinde asfaltlama çalışmalarının hummalı bir şekilde yürütüldüğünü de vurgulayan Gençoğlu hava koşullarının elverdiği sürece çalışmanın süreceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.