MÜSİAD İftar Yemeğinde Vatandaşla Buluştu

MÜSİAD İftar Yemeğinde Vatandaşla Buluştu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, İzmir’in Konak ilçesinde vatandaşlarla iftar programında buluştu.İzmir’in Konak ilçesinde bulunan Hürriyet Anadolu Lisesinin bahçesinde...

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, İzmir’in Konak ilçesinde vatandaşlarla iftar programında buluştu.

İzmir’in Konak ilçesinde bulunan Hürriyet Anadolu Lisesinin bahçesinde yapılan iftar programı ile MÜSİAD üyeleri vatandaşlarla iftar yaptı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar programında dualar okundu, ilahiler dinlendi. MÜSİAD olarak ihtiyaç sahibi vatandaşların kaldığı yerlerde her sene iftar programları düzenlediklerini ifade eden MÜSİAD İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü, “MÜSİAD olarak her sene birçok bölgemize iftar vermeyi zaten alışkanlık ve adet haline getirdik, önceki başkan dönemlerimizden bugüne. Bu günde Agora mahallesinde vermeyi uygun gördük. Sağ olsun okul müdürümüz de bize burayı tahsis etti. Halkımıza, özellikle ihtiyaç sahibi olan bölgelerde daha çok vermeyi tercih ederek halkımızla kaynaşmayı düşünüyoruz. Gelen ve iftarımıza katıla herkese de teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonraki iftarlarda da bir arada oluruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.