Müsiad İzmir’den Stoğun Azaldığı Dönemde Örnek Kan Bağışı

Müsiad İzmir’den Stoğun Azaldığı Dönemde Örnek Kan Bağışı

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü ve tüm üye işadamları, ‘Kan ver, hayat kurtar’ sosyal sorumluluk projesiyle, kan stoğunun en aza indiği kış aylarında kan bağışında bulunarak örnek oldu.Müstakil Sanayic...

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü ve tüm üye işadamları, ‘Kan ver, hayat kurtar’ sosyal sorumluluk projesiyle, kan stoğunun en aza indiği kış aylarında kan bağışında bulunarak örnek oldu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü, tüm üye işadamları ile birlikte Ege Bölge Kan Merkezi’ne giderek kan bağışında bulundu. Kan bağışında bulunarak sosyal sorumluluklarını yerine getirdiklerini dile getiren ve üyelerinin gösterdiği ilgiye teşekkür eden Başkan Ülkü, kan bağışının her şeyden önce bir insanlık görevi olduğunu söyledi.

"Sosyal sorumluluk gereği katkı sağlamak istedik"

Kan stoğunun düştüğü aylarda kan bağışında bulunarak destek veren MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü, “Her birimizin her an kana ihtiyacı olabilir. Şu anda 3 günlük bir kan stoku ile döndüğümüzü biliyoruz ki bu diğer şehirlere göre iyi bir stok ancak bunu artırmalıyız. Biz de MÜSAİD İzmir olarak ihtiyaç olduğunda kanın hayat kurtardığı bilinci ile bu sosyal sorumluluk projesine destek olmak istedik. Bu aylarda kan bağışının daha az olduğu, stoğun daha aza indiğini bildiğimiz için özellikle bu zamanı seçip katkı sağlamak istedik. İzmir’in kendi kan ihtiyacını stok olarak karşılayamadığını, ihtiyacı kadar kan bağışı yapılamadığını bildiğimiz için hem destek olalım hem de bu bilinci halkımıza yayalım ki vatandaşlarımız ihtiyaç olduğunda bunun bir nevi zorunluluk olduğunu bilsinler” dedi.

İzmirli işadamlarına bağışlarından dolayı teşekkür eden Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök de bir ünite kan ile üç kişinin hayatının kurtarıldığını ve herkesin kan bağışında bulunması gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.