Mustafa Akçay: "Ligde 19 Puana Ulaştık Bu Bizim İçin Mutluluk Verici"

Mustafa Akçay: "Ligde 19 Puana Ulaştık Bu Bizim İçin Mutluluk Verici"

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, “Birkaç pozisyon vermiş olmamıza rağmen maçı 2-1 galip bitirmek barajı aşmamıza neden oldu. Ligde 19 puana ulaştık bu bizim için mutluluk verici” dedi...

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, “Birkaç pozisyon vermiş olmamıza rağmen maçı 2-1 galip bitirmek barajı aşmamıza neden oldu. Ligde 19 puana ulaştık bu bizim için mutluluk verici” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor’u 2-1’lik skorla mağlup eden Osmanlıspor’da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, maç sonu düzenlenen basın toplantısında, Türkiye ortalamasının çok üzerinde oynayacaklarını bildiklerini belirterek, “Saha algımız, taktik algımız ilk yarı itibarı ile kora kor mücadelenin içerisine girmekten yanaydı. Soyunma odasına girerken maçın 2-1 olması 2. yarıdaki taktik anlayışımızı daha çok savunma üzerinden kontra atağa dönüşen bir oyun anlayışına dönmek zorunda kaldık. Özellikle final pasları ve gol pozisyonlarının değerlendirme konusunda uzun zamandan beri çok da becerikli değiliz. Bu da bizi oldukça endişeli yaptı. 2. yarı rakip üzerinde kurduğumuz ataklar yine de sonuç vermedi. İyi bir mücadele oldu. Oyuncu arkadaşlarım iyi konsantre oldu. Birkaç pozisyon vermiş olmamıza rağmen maçı 2-1 galip bitirmek bir barajı aşmamıza neden oldu. Ligde 19 puana ulaştık bu bizim için mutluluk verici” değerlendirmelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.