Mustafa Ceceli 3. Kez Bksm’de

Mustafa Ceceli 3. Kez Bksm’de

Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Mustafa Ceceli, iki yıl aradan sonra 3. kez Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde (BKSM) verdiği konserde hayranlarıyla buluştu.

Sahne şovu ve başarılı performansıyla seyircilerden tam not alan Mustafa Ceceli, sevenlerine unutulmaz bir konser akşamı yaşattı. Başakşehir Belediyesi’nin düzenlediği konseri Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da izledi. Konserde seyirciler bin 200 kişilik salonu tıklım tıklım doldurdu. İki yıldır tadilatta olan Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılışı da Mustafa Ceceli konseri ile yapılmış oldu.

‘Kıymetlim’ şarkısı ile konserine başlayan ve dillerden düşmeyen şarkılarını Başakşehirliler için seslendiren Ceceli’ye hayranları konserde hep bir ağızdan eşlik etti. Ceceli konserde ayrıca yeni klip müjdesi de verdi. ‘İyi ki hayatımdasın’ isimli parçasına klip çekeceğini açıklayan Ceceli, bu parçayı da canlı olarak seslendirdi. Sevilen sanatçı şarkıların yanı sıra sahnede çaldığı enstrümanlardaki başarısıyla da hayranlarından büyük alkış aldı.

“Bizi bir arada tutan şey kültürel, sanatsal faaliyetler”

Konser öncesi verdiği röportajda BKSM’de daha önce de konser verdiğini hatırlatan Ceceli, “Bahçeşehir Kültür Merkezi’ndeki konuklarımız için süprizli bir gece. Biz burayı çok seviyoruz üçüncü konserimiz olacak. İstiyoruz ki bu salon her zaman olsun her zaman etkinlikler olsun. Çünkü iki yıldır burada etkinlik yapılmıyordu. Şu anda etkinlik takvimine baktım. Güzel daha da fazla etkinlik olsun çünkü bizi bir arada tutan şey kültürel, sanatsal faaliyetler. Ve bunların özellikle belediyeler tarafından kurgulanması, desteklenmesi dinleyici açısından da daha güven verici bir hale geliyor” dedi.

Konserde şarkılarını seslendirerek, seyirciyi coşturan Ceceli’ye konser sonunda Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, bir çiçek takdim etti.

.

Mustafa Ceceli 3. Kez Bksm’de

Mustafa Ceceli 3. Kez Bksm’de

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.