Mustafa Çınar aday adaylığını açıkladı

Mustafa Çınar aday adaylığını açıkladı

Aydın’ın büyükşehir olmasından sonra mahalleye dönüşen ve yerleşimi nedeniyle “Küçük Paris” denilen Atça’nın son Belediye Başkanı Mustafa Çınar, “Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz!” diyerek Sultanhisar başkan aday adaylığını açıkladı.

Atça'nın yerleşimi için, Paris'te Şanzelize Caddesi'nin de aralarında olduğu 12 caddenin birleştiği Charles de Gaulle Meydanı'ndan esinlenilmiş. Bu sebeple 'Küçük Paris' denilen ve 2014 yerel seçimlerine kadar belde statüsünde olan Atça’nın son belediye başkanı Mustafa Çınar, “Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz! Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır!” diyerek Sultanhisar belediye başkanlığına talip oldu.

 “ADAM GİBİ ADAM DERLER”

Partisinin ilçe binasına giderek aday adaylığı dosyasını AK Parti Sultanhisar İlçe Başkanı Yüksel Yılmazoğlu’na teslim eden Çınar, neden aday adayı olduğu hakkında açıklamalarda bulundu. Bilgili, tecrübeli ve halkın içinden çıkıp gelmiş biri olduğunu söyleyen Çınar, “Yıllarca özel sektörde ve bürokraside görev yaptım. Yerel yönetimde de Belediye Başkanı olarak başarılı bir dönem geçirdik. Partimizin Teşkilatlarında da görev yaptım. Elbette ki eksiklerim, hatalarım olmuştur, nihayetinde biz de insanız. Ama asla çalmadım, çaldırmadım ve halkımı kandırmadım. İşte bu nedenle Hemşerilerim “Mustafa Çınar” denilince , “Adam gibi adam derler.” Allah razı olsun. Allah rızası için halka hizmet etmek dava adamlığıdır. Hak için, Hak yolunda memleketimize her zaman hizmet ettik ve davamız, şiarımız hep bu oldu..” dedi.

AK Parti Sultanhisar Belediye Başkan aday adayı Mustafa Çınar sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tevazu sahibi birisi olarak hiçbir zaman halkımıza, milletimize tepeden bakmadım, halkımızın iyi gününde de kötü gününde de hep yanında oldum. Siyasi olarak ayrım yapmadan adaletli davranarak halkımıza her zaman hizmet ettim. Fakir fukaraya sahip çıktık, çalıştığımız personele sahip çıktık, maaşlarını ve ikramiyelerini ödedik, izinlerini kullandırdık, sosyal ve sendikal haklarını verdik. Memleketimizdeki bütün okullara ve dolayısıyla öğrencilerimize sahip çıktık. Camilerimize, mezarlıklarımıza, şehitliklerimize ve tarihi değeri olan her anıtı ve heykeli koruma altına alıp, restore ettik, temizliğini yaptık.

Belediyeciliğin temel hizmetleri olan çöp toplama, çevre temizliği, çevre düzenlemesi, alt yapı, kanalizasyon, üst yapı, yollar ve ilaçlama gibi hizmetleri görev dönemimizde hiç aksatmadık. Beldemizin alt yapısını biz başlattık, arıtma tesisini yaptırdık, Beldemize yeni çöp kamyonu kazandırdık. Ege Bölgesinde bir tane olan Tören ve Güreş Alanı, yaklaşık 250 kişinin barınabileceği Konukevi, çarşı meydanı ve sanayinin alt ve üst yapısı, kültür merkezindeki sinema, tiyatro ve konferans salonu, refüj düzenlemeleri, demiryolu ihata hattı, cenaze yıkama ve taşıma araçları, iş makineleri, ilaçlama makineleri, ilçe merkezimizde kullanılan pazar arabası, karayolundaki refüjlerin düzenlenmesi hep bizim zamanımızda alındı veya yapıldılar. Sinema, tiyatro gösterileri, paneller, toplantılar, bayram kutlamaları, festivaller en güzel şekilde yapıldı. Bunları niye söylüyorum; “ Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz! ‘’ Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır!

“HİZMET İÇİN GÖREVE TALİBİM”

İnsanlarımız artık çöp, ulaşım, su gibi temel hizmetlerin yanında çevre dostu, çocuk dostu, engelli dostu, sosyal projelere ağırlık veren ve israf etmeyen bir belediyecilik istiyorlar. Ben de bilgimi ve tecrübemi kullanarak ve geliştirerek, geçmişteki eksikliklerden ders alarak, bilinçli bir şekilde Sultanhisar’ımıza, Atça’mıza, Salavatlı’mıza, köylerimize, halkımıza velhasıl memleketimize hizmet etmek için göreve talibim. Partimiz bu görevi bana verirse, kendimi, ailemi, partimi ve memleketimi en güzel şekilde temsil etmeye çalışacağım. “Sefer bizden, zafer Allah’tan.” Rabbim gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip eylesin, hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı eylesin. Hakkımızda hayırlısı ne ise Allah onu nasip etsin.”

cinar.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.