Mustafa Savaş’tan Aydınlılara videolu çağrı:  “Oyunuzu Aydın’ın geleceği için kullanın”

Mustafa Savaş’tan Aydınlılara videolu çağrı: “Oyunuzu Aydın’ın geleceği için kullanın”

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, hazırladığı bir video ile Aydınlılara seslendi. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin bir fırsat olduğunu belirten Savaş, “Bu bir milletvekili seçimi değil. Bu parti seçimi değil. Bizim çocuklarımızın. Torunlarımızın yaşadığı bu şehrin kaderini belirleyecek yerel bir seçim daha önce hangi partiye oy vermiş olursanız olun. Bu seçimde oyunuzu Aydın’ın geleceği için kullanın. Evlatlarımızın geleceği için kullanın” çağrısında bulundu.

Hazırladığı video ile Aydınlılara seslenen Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, “Ben bugün size bir siyasi aktör olarak değil, bir kardeşiniz bir ağabeyiniz. Aydın'ın öz evladı olarak sesleniyorum. Size tüm kalbimle elimi uzatıyor. Hadi gelin yeni bir Aydın, güçlü bir Aydın için yola çıkalım” diyerek 31 Mart yerel seçimlerinde Aydın için destek istedi.

Mustafa Savaş Aydınlılara çağrısının tam metni şu şekilde:

"Çok kıymetli, Aydınlı hemşerilerim!

Ben Aydın Büyükşehir belediye başkan adayı Mustafa Savaş. 15 yıldır bu şehrin yönetiminin yetersizliğini hepimiz gördük, yaşadık ve bunun ağır faturasını hepimiz ödüyoruz. Artık yetmedi? Biz daha iyi bir Aydın'da daha güçlü bir Aydın'da yaşamayı hak etmiyor muyuz? Aydın neden yanı başımızdaki Denizli gibi bir üretim şehri, Gaziantep gibi bir gastronomi şehri, Antalya gibi bir turizm cenneti olmasın?

Haydi, şimdi bekle düşünelim. Asıl ihtiyacımız olan ne? Bu şehrin gerçekten neye ihtiyacı var? Aydınlarımızın yatırıma ihtiyacı var. Yatırım olursa üretim olur, üretim olursa istihdam olur, istihdam olursa bu şehir gelişir. Geleceğimiz değişir. Aydınımızı 5 yılda Ege Bölgesi'nin ve Türkiye’nin göz bebeği yapabiliriz.

Sevgili hemşerim!

Bu karanlık tünelden çıkışımız için 31 Mart inanın artık son fırsat. Bu bir milletvekili seçimi değil. Bu parti seçimi değil. Bizim çocuklarımızın. Torunlarımızın yaşadığı bu şehrin kaderini belirleyecek yerel bir seçim daha önce hangi partiye oy vermiş olursanız olun. Bu seçimde oyunuzu Aydın’ın geleceği için kullanın. Evlatlarımızın geleceği için kullanın.

Ben bugün size bir siyasi aktör olarak değil, bir kardeşiniz bir ağabeyiniz. Aydın'ın öz evladı olarak sesleniyorum. Size tüm kalbimle elimi uzatıyor. Hadi gelin yeni bir Aydın, güçlü bir Aydın için yola çıkalım. Otopark ve trafik sorununu çözelim. Sosyal konutlarla kira öder gibi ev sahibi olalım. Su pahalılığından kurtulalım. Depreme karşı güçlü bir şehir oluşturalım. Stadyumumuz da şampiyonluk şarkıları söyleyelim. Emeklilere, annelere, gençlere yerel kaynaklarımızla destek olalım. Yağmuru sel korkusuyla değil bereket coşkusuyla karşılayalım. Çiftçimize çözüm olalım. Esnafımıza dost olalım. Gerçek bir büyükşehir olalım. Gelin Aydın’a bu şansı verelim. Birlikte başaralım. Birlikte kazanalım.

Sizleri seviyor ve tüm kalbimle selamlıyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.