Mustafa Ural Efeler Eğitim Bir-Sen Başkan Adayı

Mustafa Ural Efeler Eğitim Bir-Sen Başkan Adayı

Mustafa Ural Eğitim Bir-Sen Efeler İlçe Temsilciliği Başkanlığına adaylığını açıkladı.

AYDIN 24 HABER 

Aydın Eğitim Bir-Sen’de Kongre heyecanı başlıyor. Halen Eğitim Bir-Sen Efeler İlçe Temsilciliği görevini yürüten Mustafa Ural yeni dönemde de aday olduğunu açıkladı.

Mustafa Ural yaptığı açıklamada; bireylerin salt insan olmaları gerekçesiyle doğumdan itibaren sahip oldukları vazgeçilmez ve devredilemez temel haklardan olan dil ve din öğrenimi ve dini inançlarının gereklerini yerine getirmelerine ilişkin temel haklarını kullanırken, hiçbir engelleme ile karşı karşıya kalmaması için üyelerimizin her zaman yanında duracaklarını söyledi.

Eğitim Bir-Sen üyelerinin onurlu, huzurlu ve mutlu şekilde çalışabileceği; özgür,  adil, katılımca,  planlı ve kaliteli çalışma ortamına kavuşmasının sağlanması için mücadele edeceklerini vurgulayan Mustafa Ural, “Üyemiz olan okul müdürlerine liderliğini yaptığı okulun gerek eğitim kalitesinin artırılması, gerekse okulun estetik güzelliğinin sağlanması amacıyla sendikamızın ARGE birimindeki uzman personel tarafından teknik verilerek müdürlerimizin farkındalık oluşturulmasını sağlayacağız” dedi.

Ural, “Üyelerimizin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hizmet içi eğitim kursları, seminer, panel, sempozyum, konferans ve benzeri etkinlikler düzenleyeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Ural ayrıca; Sendika Efeler Temsilciliği ve Şube kongre delegeliği seçimlerinin 28 Eylül 2014 tarihinde yapılacağını belirterek bütün Eğitim Bir-Sen üyelerini oy kullanmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.