Mustafa Ural Güven Tazeledi

Mustafa Ural Güven Tazeledi

Eğitim-Bir-Sen Efeler İlçe Başkanlığı ve ilçe delege seçimi dün yapıldı. Efeler ilçesine bağlı tüm Eğitim-Bir-Sen üyelerinin oy kullandığı seçimlerin galibi Mustafa Ural oldu.

Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan seçimde yoğun bir katılım gözlendi. Mustafa Ural ve yönetimi geçerli oyların 308’ini alarak seçimden zaferle çıktı. Diğer ilçe başkanı adayı Muharrem Vural 287 oy almış olup 7 geçersiz sayıldı.

Buna göre Yönetim şu kişilerden oluştu: Mustafa Ural, Arif Evci, İbrahim Akar,  Hasan Şengel, Hayrullah Tosun, Mehmet Dursun Turgut, Aylin Alkan.

Kitlesel katılımın ve yönetişimin öne çıktığı günümüzde aynı zamanda kamu yönetimi ve hizmetinde örgütlenen sendikaların çok önemli olduğuna vurgu yapan Ural şöyle devam etti:

“Eğitim-Bir-Sen, bugün 81 ilde örgütlü, 250 bini aşkın üyesine yeni yüz binler ekleme azminde ve kudretinde, ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceğini inşa etme aşkıyla dolu idealist kadrolarıyla, Türkiye’nin gurur ve iftihar duyacağı bir müessese konumundadır. Bu gurur verici eser, eğitimden başlamak üzere, aşama aşama tüm kamu hizmetlerinin ve tüm toplum hayatımızın adil, demokratik, özgürlükçü, sağlıklı ve verimli bir yapıya kavuşturulması için birer “dava adamı” şuuru içinde çalışan tüm üyelerimizin ortak eseridir.

Biliyor ve inanıyoruz ki onların bu eserleri, bugün olduğu gibi gelecekte de sendikal mücadelemizin kapsam ve muhtevasının zenginleştirilmesi, anlamlandırılması ve en ideal ölçülerde ifadesi bağlamında çok daha diri bir ruhla yaşatılacak ve korunacaktır.

Mehmet Akif İnan hocamızın kurucu misyonuna bağlı kalarak ahlaki ve manevi değerlerimizi koruyarak üyelerimizin haklarını korumanın mücadelesini vereceğiz. Sendikacılık sadece üyelerinin özlük haklarının korunmasından ibaret olmamalıdır. Sendikamızı üyelerimizin hayatının her alanına taşıma gayreti içinde olacağız. Seçim gezilerim boyunca gittiğim okullarda önümüzdeki dönemde yapmayı düşündüğüm projelerimi üyelerimizle paylaştım. Gördüm ki üyelerimiz sendikamızda mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak faaliyetlerin, sosyal aktivitelerin yapılmasını istiyorlar. Üyelerimizin bu ihtiyaçlarına cevap verme adına ekibim ve ben gece gündüz çalışacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum