Mustafa Ural’dan  24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Mustafa Ural’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Eğitim-Bir-Sen (Eğitimciler Birliği Sendikası) Efeler İlçe Temsilcisi Mustafa Ural öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı.

AYDIN 24 HABER

Eğitim Bir-Sen Efeler İlçe Temsilcisi Mustafa Ural  konuşmasında,  Hz. ALİ(RA)’nin ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.’ sözüyle öğretmenlerimizin değerine vurgu yaparak şöyle dedi; ‘ Elbette öğretmenlerimizin değerini ve önemini yalnızca bir günle sınırlamak mümkün değildir, sınırlamak da doğru da olmayacaktı.

Onların fedakâr ve özverili çalışmalarını, milletimizin gelişmesi  ve aydınlanması amacıyla gösterdikleri eşsiz çabayı her fırsatta takdir etmek ve haklarını teslim etmek hepimize düşen en temel sorumluluklardan birisi olmalıdır. Geleceğimizin güvenceleri olan çocuklarımızı hayata hazırlayan, bilgiyle tanıştıran ve onlara irfan kazandıran öğretmenlerimizin bizim için önemi çok büyüktür. Hayatın getirdiği birçok zorluklara takılmadan gelecek nesillerin hazırlanmasını ve yetişmesini sağlayan öğretmenlerimiz her şeyin en iyisine layıktırlar.

Bu sebeple tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, daha mutlu ve daha da umutlu yarınlar diliyorum. Saygılarımla…’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.