Mutluluk çubuğu ve sertleşme sorunu hakkında her şey

Mutluluk çubuğu ve sertleşme sorunu hakkında her şey

Cinsellik içgüdüsel olarak hem erkek hem de dişinin karşı koyamayacağı bir duygudur.

Cinsellik içgüdüsel olarak hem erkek hem de dişinin karşı koyamayacağı bir duygudur. Sağlıklı bir cinsellik her şeyin yolunda gitmesini sağladığı gibi her şeyin yolunda gitmesi de sağlıklı bir cinselliğe bağlıdır. Özellikle erkeklerde cinsellik adına bir sıkıntı varsa bu büyük bir problemin başlangıcı demektir. Bu cinsel problemlerin başında gelen sertleşme sorunu özellikle erkeğin özgüvenini alt üst eden bir sağlık sorunudur. 

Sertleşme sorununun hap, ilaç ya da enjeksiyon yöntemleri ile tedavileri mümkün olabilir. Ancak tüm bu tedavi yöntemlerinin işe yaramadığı durumda tek çare mutluluk çubuğu yöntemidir. Bu yöntem kesin bir çözümdür ve cerrahi müdahale gerektiren bir yöntemdir. 

SERTLEŞME SORUNU NEDİR?

Sertleşme sorunu erkeğin cinsel işlev bozukluğudur. Her hangi bir nedenden dolayı devamlı, ara ara ya da sıklıkla gerçekleşebilen bir sağlık sorunudur. Cinsel ilişkide sertleşme sorunu psikolojik ya da fizyolojik nedenlerden dolayı olabilir. Ancak genelde %70 oranında organik sebepler sertleşme sorununu ortaya çıkartır. Bu organik sebepler damarsal ve sinirsel sebeplerdir. Sertleşme sorununu birey hiçbir şekilde kendi kendine tedavi etmeye çalışmamalıdır. Kalıcı sertleşme sorununun en etkin tedavi yöntemi mutluluk çubuğu yöntemidir. Sertleşme sorunu daha çok ileri yaşta erkeklerde görünse de genç erkeklerde de azımsanmayacak kadar görülmektedir. 

MUTLULUK ÇUBUĞU

Mutluluk çubuğu sertleşme sorunu yaşayan erkeklerde en son ve kesin çare olan bir tedavi yöntemidir. Mutluluk çubuğu cerrahi müdahale ile penisin içine yerleştirilir ve dışarıdan asla görünmez. İşlevi bakımından tek parçalı, iki parçalı ve üç parçalı penil protezi olmak üzere üç çeşittir. 

Tek parçalı penil protezinin diğer ismi Malleabledir. Bu protez çeşidi devamlı ereksiyon halindedir. Birey istediği an cinsel ilişkiye girmeye hazırdır. 

İki parçalı penil protezi ise tek parçalı proteze göre biraz daha fonksiyonludur. Penisin yarı sert pozisyonda durmasını sağlar. Birey bu protezde de istediği an ilişkiye hazırdır.

Üç parçalı şişirilebilir protez en fonksiyonel ve kullanışlı penis protezidir. Bu protez istenildiği an şişirilir. Bu açıdan daha çok tercih edilir. Üç parçalı penis protezi kendi içinde de ikiye ayrılır. Bunlardan ilki enine genişleyen protezdir. Diğeri ise hem enine hem de boyuna genişleyen protezdir. 

MUTLULUK ÇUBUĞU AMELİYATI HAKKINDA

Mutluluk çubuğu ameliyatı yapılmadan önce bireyin ihtiyacı olan proteze karar verilir. Karar aşamasından sonra hasta anestezi altında penisin üst kısmında ya da , alt karın ve skrotum denilen bölgede kesi yoluyla protez yerleştirilir. Bu aşama esnasında idrarın rahat atılması adına idrar yoluna sonda yerleştirilir. Bu işlemler esnasında aşırı kan kaybı ya da doku kaybı durumları asla yaşanmaz. çok risksiz bir müdahaledir. Öyle ki; doktorun onay vermesi durumunda, ameliyat yapıldığı gün içinde bile taburcu olma durumu yaşanabilir. Yaklaşık 1 saatlik bir operasyondan sonra birey tüm sorunları giderilmiş vaziyette hastaneden taburcu olur. 

Ameliyat bölgeleri hiç bir şekilde belli olmaması bireyin özgüveni açısından oldukça olumlu bir durumdur. Ameliyattan 4 ila 6 hafta sonra sertleşme sorunu yaşamaksızın mutluluk çubuğu sayesinde özgüvenli bir şekilde ilişkiye girmeye başlayabilirsiniz. Operasyondan sonra hafif ağrı, şişkinlik ve morarma görülebilir. Ancak 2 ila 4 hafta gibi kısa bir zaman sonra bunların hiç birinden eser kalmayacaktır. 

Bu ameliyattan sonra eskisi gibi cinsel ilişkiye girip doğal yollar ile çocuk sahibi olabilirsiniz. Cinsel ilişki esnasında orgazm ve haz kalma kaybı söz konusu değildir. Şu detay unutulmamalıdır ki, mutluluk çubuğu penisi asla uzatmaz. Sadece sert bir görünüme kavuşturur.

MUTLULUK ÇUBUĞU KULLANIMI

Mutluluk çubuğu ameliyatı gerçekleştikten 4-6 hafta içinde penis bölgesinde ağrı, şişkinlik ve morarma geçtikten sonra doktorda randevu alınır. Protezi İlk deneme doktor kontrolünde gerçekleşir. Doktorun onayından sonra artık protezi istediğiniz zaman kullanabilir ve cinsel ilişkiye girebilirsiniz. 

Eğer ağrılar dayanılmayacak kadar artarsa, şişkinlik anormal derecede gerçekleşirse hemen doktorunuza başvurmalısınız. Yine ateş yükselmesi, ameliyat bölgelerinde gözle görülür bir kızarıklık durumunda da doktor kontrolü şarttır. Mutluluk çubuğu hakkında daha geniş bir bilgi için Mutlulukcubugu.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.